Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

ZAKELIJK FINANCIEEL ADVIES

Financieel advies voor ondernemers

Wij helpen de eigenaar van een eenmanszaak of de DGA graag bij het optimaliseren van zijn of haar financiële en fiscale structuur. Ook kunnen we de ondernemer bijstaan bij het adviseren en bemiddelen van de juiste hypotheek voor de eigen woning of de beleggingsportefeuille.

Daarnaast is Dutch Uncles een specialist in het aanbieden van een compleet pakket van financiële producten voor werknemers en werkgevers. Dutch Uncles levert onder meer collectieve “bedrijfshypotheken” en aanverwante financiële producten. Daarnaast behoren pensioenen en verzekeringen tot het productenpakket. Als werkgever kunt u uw werknemers een uitgebreid en compleet pakket financiële producten aanbieden tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Bedrijfsfinanciering

Dutch Uncles ontsluit en organiseert passende financieringen voor MKB ondernemers. Wij werken nauw samen met meer dan 70 financieringspartners. Uw investeringsplannen staan centraal, wij regelen de bijpassende financiering. Op strikt onafhankelijke basis wordt de beste financieringsoplossing samengesteld en ingevuld vanuit een of meerdere financieringsbronnen. Waar nodig begeleiden wij u bij het samenstellen van een actueel en compleet businessplan.

Het is onze ambitie om elke ondernemer op iedere moment de beste financieringsoplossing te bieden. We nemen het gehele aanvraagtraject uit handen zodat u zich kunt blijven concentreren op de reguliere bedrijfsvoering. Wij vinden het belangrijk dat we op onafhankelijke basis de nodige alternatieven bieden. Wij bieden ondernemers een keuze zodat ze niet afhankelijk zijn van slechts een bank of een enkele financiële instelling.

De financieringsbronnen waarvan wij gebruik maken zijn talrijk en divers. Naast traditionele banken werken wij nauw samen met lease- en factormaatschappijen, met tal van alternatieve financiers zoals crowdfunders en kredietunies maar ook met innovatieve MKB fondsen en private investeerders.

Jaarrekening

De jaarrekening is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Het document is niet alleen belangrijk voor u als ondernemer, maar ook voor uw administratie en externe partijen. Dutch Uncles stelt uw jaarrekening op volgens de regelgeving van de wet. Wij werken met een systeem dat controleert of de jaarrekening aan deze norm voldoet. Zo bent u verzekerd voor de hoogste kwaliteit!

Belastingadvies

Of u nu onderneemt of in loondienst werkt, belastingen betalen we allemaal. Laat u bij fiscale zaken bijstaan door een moderne professionele fiscalist. Belastingadvies van Dutch Uncles gaat verder dan praktische belastingzaken. Wij denken vanuit onze ervaring mee over de fiscaal-strategischce mogelijkheden voor u of uw onderneming. 

 

 

Wilt u ook de beste financiële oplossing voor u als ondernemer?

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan met één van onze adviseurs.
Financieel_zakelijk_advies