Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

ZAKELIJK FINANCIEEL ADVIES

Financieel zakelijk advies

Wij helpen de eigenaar van een eenmanszaak of de DGA graag bij het optimaliseren van zijn of haar financiële en fiscale structuur. Ook kunnen we de ondernemer bijstaan bij het adviseren en bemiddelen van de juiste hypotheek voor de eigen woning of de beleggingsportefeuille.

De komende jaren staat de arbeidsmarkt in het teken van het vasthouden en binnenhalen van goed opgeleid en getalenteerd personeel. Organisaties die in staat zijn hun personeel te blijven binden en boeien zullen succesvol blijven in een steeds schaarser wordende arbeidsmarkt. Dutch Uncles is een specialist in het aanbieden van een compleet pakket van financiële producten voor werknemers en werkgevers. Dutch Uncles levert onder meer collectieve “bedrijfshypotheken” en aanverwante financiële producten. Daarnaast behoren pensioenen en verzekeringen tot het productenpakket. Als werkgever kunt u uw werknemers een uitgebreid en compleet pakket financiële producten aanbieden tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Financieel advies voor ondernemers

U kent het belang van een goede spreiding wanneer het gaat om beleggen, maar hoe stelt u een stabiele beleggingsportefeuille samen, bijvoorbeeld voor uw pensioen? Dutch Uncles biedt de ondernemer advies wanneer het gaat om financiering van beleggingspanden en beleggingsportefeuilles.

Wilt u ook de beste financiële oplossing voor u als ondernemer?

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan met één van onze adviseurs.

Financieel_zakelijk_advies