Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Advies verduurzamen woning

Slim verduurzamen dankzij hypotheekadvies van Dutch Uncles
Contact opnemen

In deze tijden van hoge energieprijzen is de verduurzaming van je woning een logische stap. Niet alleen zorgt het voor een kostenbesparing op de langere termijn, het heeft ook een gunstig effect op de waarde van je woning. Deze wordt hoger naarmate er meer maatregelen zijn genomen. Naast dat er verschillende mogelijkheden zijn om je huis te verduurzamen, geldt dit ook voor het financieren van deze maatregelen. Dit maken wij voor jou inzichtelijk met advies verduurzamen woning.

Voordelen van het verduurzamen van je woning

  • Besparen op je energierekening
  • waardevermeerdering van je woning
  • Goed voor het milieu

Aan de slag met verduurzamen

Als we het hebben over verduurzamen, heb je een flink aantal opties. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, een warmtepomp, het isoleren van dak en vloer of HR++ beglazing laten plaatsen. Welke optie bij jou past, moet je van tevoren goed afwegen. Misschien wil je alles tegelijk aanpakken óf heb je pas geleden een woning gekocht waar al het een en ander verduurzaamt is. Het beginpunt ligt in ieder geval bij beslissen wat je doel is én het financiële plaatje op orde stellen dat hierbij past.

Wat onze klanten ervaren:

Altijd een zeer correct en objectief advies, maar toch goed op onze wensen inspelend. Dennis is correct en integer en hij houdt zich aan afspraken. Een fijn persoon om mee te schakelen.

SWM 30-05-2022
via Advieskeuze

Stijn begreep ons verzoek om optimale hypotheek te verkrijgen heel goed en heeft ons uiteindelijk aan een uitstekende hypotheek offerte geholpen.

Renzo 13-05-2022
via Advieskeuze

Marco is deskundig, geeft heldere adviezen op maat, is geduldig, reageert snel en duidelijk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we de juiste keuze hebben kunnen maken voor de komende jaren.

Koen 01-04-2022
via Advieskeuze

Prettige samenwerking waarbij op verschillende facetten met ons werd meegedacht. Door een snelle aankoop moest er ook snel geschakeld worden, hierin is Marco met zijn collega’s erg flexibel geweest. Zonder al te veel moeite zijn we bij ons gewenste voorstel uitgekomen wat goed past bij onze financiële situatie.

Alexander 22-02-2022
via Advieskeuze

Juiste informatie – open staan ook voor jouw mening – zeer vriendelijk – van mijn kant een verdiende pluim.

GDM 14-02-2022
Via Advieskeuze

Marco gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en waar wij aan moesten denken om aan de aanpassing te voldoen.

Wim 14-01-2022
via Advieskeuze

Een goed gesprek en daarna zeer goede begeleiding.

Franka 14-01-2022
via Advieskeuze

Deskundig en zeker van zijn zaak ondanks dat ik grote twijfels had over de haalbaarheid van deze grote stap.

Harrie 13-01-2022
via Advieskeuze

Dennis denkt mee in onze situatie en schetst mogelijkheden. Ik heb groot vertrouwen in zijn advies en bovendien heeft hij een persoonlijke benadering, heel prettig.

San 13-01-2022
via Advieskeuze

Financieel slim jouw woning verduurzamen met je hypotheek

Ga je verduurzamen? Dan moet je de nodige financiële knopen doorhakken. Wat is een slimme keuze en met welke financiële middelen ga jij dit aanpakken? Een van deze opties is om je hypotheek onder de loep te nemen. Misschien ben je bijna toe aan het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Of wil jij je hypotheek verhogen om deze maatregelen financieel te dekken? Bespaar jezelf deze financiële stress en draag jouw financiële vragen over aan ons! Wij gaan aan de slag met hypotheekadvies en aanvullend vermogensadvies

Advies verduurzamen woning? Een must!

Is het gunstig om deze maatregelen met eigen vermogen toe te passen of is het een betere keuze om dit te regelen met een verbouwingshypotheek? Om de juiste financiële keuzes te maken, is advies verduurzamen woning een must! Door advies te geven over de financiering die bij jou past en hoe je deze verwezenlijkt, gaan we gericht aan de slag met een stappenplan voor de verduurzaming van jouw woning. Van de beste hypotheek tot aanvullend financieel advies: Dutch uncles staat voor je klaar!

Wij helpen jou verder met onafhankelijk advies voor verduurzaming woning

Wil jij aan de slag met de verduurzaming van je woning, dan staan wij klaar om jou te begeleiden in het maken van de beste financiele keuzes. Neem gerust contact met ons op zodat wij samen naar jou persoonlijke situatie kunnen kijken!

hypotheekadviseur

Hoe kan jij je hypotheek inzetten voor het verduurzamen van je woning?