Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Dutch Uncles biedt onafhankelijk en professioneel vermogensadvies

Contact opnemen

Het startpunt van vermogensadvies is een financiële planning

Daarin sta jij centraal! Jouw financiële huishouden, wensen en doelen komen hierin aan bod. Hierin bespreken we ook jouw vermogen en het laten groeien hiervan, bijvoorbeeld met beleggingsadvies. Met vermogensbeheer kijken we samen met jou naar de beste opties. Afhankelijk van jouw wensen en eisen bepalen we samen de beste vermogensstrategie. Zo werk je op lange en korte termijn aan financiële rust!

Beleggen vanuit een financiële planning biedt kansen

Wat zijn je toekomstwensen? Wat zijn de risicoscenario’s waar je rekening mee moet houden? Denk bij risicoscenario’s aan arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden of je pensioensituatie. In een financiële planning gaan we bekijken hoe we je financiële huishouding, financieel en fiscaal, gaan optimaliseren. Beleggingsadvies kan hierin een onderdeel zijn. Beleggen kan als middel dienen om je vermogensdoelen te bereiken, maar is hierbij geen doel op zich.

Vanuit een financiële planning ga je planmatig om met jouw financiële huishouden. Het financieel plan geeft inzicht en overzicht van waaruit wij de vermogensdoelen gaan formuleren en implementeren. Het is daarbij belangrijk dat we de realisatie van de vermogensdoelen periodiek blijven bewaken. Als vermogensadviseur helpen wij je met jouw vermogensbeheer!

Marco gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en waar wij aan moesten denken om aan de aanpassing te voldoen.

Wim 14-01-2022
via Advieskeuze

Een goed gesprek en daarna zeer goede begeleiding.

Franka 14-01-2022
via Advieskeuze 

Deskundig en zeker van zijn zaak ondanks dat ik grote twijfels had over de haalbaarheid van deze grote stap.

Harrie 13-01-2022
via Advieskeuze

Dennis denkt mee in onze situatie en schetst mogelijkheden. Ik heb groot vertrouwen in zijn advies en bovendien heeft hij een persoonlijke benadering, heel prettig.

San 13-01-2022
via Advieskeuze 

We zijn goed geholpen door de adviseur en hebben daardoor goede keuzes kunnen maken.

Willem 11-01-2022
via Advieskeuze

Uitgebreid en goed gesprek/info. De hypotheek en aanvullende financiering was snel geregeld.

Henk 14-12-2021
via Advieskeuze

Uiterst vriendelijk geholpen en zeer vakkundig advies ontvangen bij het oversluiten van mijn hypotheek. Bij Dutch Uncles nemen ze de tijd voor je en ze verdiepen zich in je situatie, waardoor je weet dat je de goede keuze (hebt ge)maakt. Je voelt je gewaardeerd en op je gemak. Ik raad Dutch Uncles aan bij familie en vrienden.

SG 30-11-2021
via Advieskeuze 

Beleggingsadvies is slechts een onderdeel van vermogensbeheer

Wil je sparen of juist aan de gang met beleggingsadvies? Hoe structureer je jouw vermogen fiscaal optimaal? Wij maken werk van het in stand houden van je vermogen om dit vervolgens te laten groeien. Als vermogensadviseur hebben wij alle competenties in huis om een passende vermogensstrategie te structureren, te implementeren en niet te vergeten, continu te evalueren en aan te passen aan veranderingen. Hierbij houden wij rekening met jouw persoonlijke situatie, eisen, wensen en behoefte aan financiële veiligheid.

Hypotheek als onderdeel van vermogensadvies!

Een hypotheek en jouw eigen woning vormen vaak de basis voor jouw financiële planning en vermogensopbouw. Een belangrijk onderdeel van ons vermogensadvies is hypotheekadvies. Hierbij houden we rekening met alle wensen én belangrijkste aspecten van jouw situatie. Met het onafhankelijk financieel advies van Dutch Uncles krijg je grip op jouw financiële situatie.

Wij beantwoorden al jouw vermogensvragen!

Voor onafhankelijk en persoonlijk vermogensbeheer en beleggingsadvies helpen wij je graag verder! Onze vermogensadviseurs hebben antwoord op al jouw vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het contactformulier in of bel 076 766 00 40.

hypotheekadviseur

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek om jouw vermogen te bespreken.