Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Dutch Uncles biedt onafhankelijk en professioneel vermogensadvies

Contact opnemen

Het startpunt van vermogensadvies is een financiële planning

Daarin sta jij centraal! Jouw financiële huishouden, wensen en doelen komen hierin aan bod. Hierin bespreken we ook jouw vermogen en het laten groeien hiervan, bijvoorbeeld met beleggingsadvies. Met vermogensadvies kijken we samen met jou naar de beste opties. Afhankelijk van jouw wensen en eisen bepalen we samen de beste vermogensstrategie. Zo werk je op lange en korte termijn aan financiële rust!

Beleggen vanuit een financiële planning biedt kansen

Wat zijn je toekomstwensen? Wat zijn de risicoscenario’s waar je rekening mee moet houden? Denk bij risicoscenario’s aan arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden of je pensioensituatie. In een financiële planning gaan we bekijken hoe we je financiële huishouding, financieel en fiscaal, gaan optimaliseren. Beleggingsadvies kan hierin een onderdeel zijn. Beleggen kan als middel dienen om je vermogensdoelen te bereiken, maar is hierbij geen doel op zich.

Vanuit een financiële planning ga je planmatig om met jouw financiële huishouden. Het financieel plan geeft inzicht en overzicht van waaruit wij de vermogensdoelen gaan formuleren en implementeren. Het is daarbij belangrijk dat we de realisatie van de vermogensdoelen periodiek blijven bewaken. Als vermogensadviseur helpen wij je met jouw vermogensbeheer!

Wat onze klanten ervaren:

Altijd een zeer correct en objectief advies, maar toch goed op onze wensen inspelend. Dennis is correct en integer en hij houdt zich aan afspraken. Een fijn persoon om mee te schakelen.

SWM 30-05-2022
via Advieskeuze

Stijn begreep ons verzoek om optimale hypotheek te verkrijgen heel goed en heeft ons uiteindelijk aan een uitstekende hypotheek offerte geholpen.

Renzo 13-05-2022
via Advieskeuze

Marco is deskundig, geeft heldere adviezen op maat, is geduldig, reageert snel en duidelijk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we de juiste keuze hebben kunnen maken voor de komende jaren.

Koen 01-04-2022
via Advieskeuze

Prettige samenwerking waarbij op verschillende facetten met ons werd meegedacht. Door een snelle aankoop moest er ook snel geschakeld worden, hierin is Marco met zijn collega’s erg flexibel geweest. Zonder al te veel moeite zijn we bij ons gewenste voorstel uitgekomen wat goed past bij onze financiële situatie.

Alexander 22-02-2022
via Advieskeuze

Juiste informatie – open staan ook voor jouw mening – zeer vriendelijk – van mijn kant een verdiende pluim.

GDM 14-02-2022
Via Advieskeuze

Marco gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en waar wij aan moesten denken om aan de aanpassing te voldoen.

Wim 14-01-2022
via Advieskeuze

Een goed gesprek en daarna zeer goede begeleiding.

Franka 14-01-2022
via Advieskeuze

Deskundig en zeker van zijn zaak ondanks dat ik grote twijfels had over de haalbaarheid van deze grote stap.

Harrie 13-01-2022
via Advieskeuze

Dennis denkt mee in onze situatie en schetst mogelijkheden. Ik heb groot vertrouwen in zijn advies en bovendien heeft hij een persoonlijke benadering, heel prettig.

San 13-01-2022
via Advieskeuze

Beleggingsadvies is slechts een onderdeel van vermogensbeheer

Wil je sparen of juist beleggen? Hoe structureer je jouw vermogen fiscaal optimaal? Wij maken werk van het in stand houden van je vermogen om dit vervolgens te laten groeien. Als vermogensadviseur hebben wij alle competenties in huis om een passende vermogensstrategie te structureren, te implementeren en niet te vergeten, continu te evalueren en aan te passen aan veranderingen. Hierbij houden wij rekening met jouw persoonlijke situatie, eisen, wensen en behoefte aan financiële veiligheid.

Hypotheek als onderdeel van vermogensadvies!

Een hypotheek en jouw eigen woning vormen vaak de basis voor jouw financiële planning en vermogensopbouw. Een belangrijk onderdeel van ons vermogensadvies is hypotheekadvies. Hierbij houden we rekening met alle wensen én belangrijkste aspecten van jouw situatie. Met het onafhankelijk financieel advies van Dutch Uncles krijg je grip op jouw financiële situatie.

Wij beantwoorden jouw vragen met vermogensadvies!

Voor onafhankelijk en persoonlijk vermogensbeheer en beleggingsadvies helpen wij je graag verder! Onze vermogensadviseurs hebben antwoord op al jouw vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het contactformulier in of bel 076 766 00 40.

hypotheekadviseur

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek om jouw vermogen te bespreken.