Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Onafhankelijk en professioneel zakelijk advies

Contact opnemen

Zakelijk advies voor ondernemers

Heb jij hulp nodig bij het optimaliseren van jouw financiële en fiscale structuur? Wij helpen jou als eigenaar van een eenmanszaak of DGA hier graag bij. Ook staan we jou als zakelijk financieel adviseur bij in het adviseren en bemiddelen. Bijvoorbeeld van de juiste hypotheek voor een eigen woning, pensioen sparen als zzp’er of als je nadenkt over het beleggen in crypto. Met ons zakelijk advies ontzorgen wij jou op financieel vlak nu en in te toekomst.

Compleet pakket van zakelijk advies voor ondernemers

Wij zijn specialist in het aanbieden van een compleet pakket financiële producten voor werknemers én werkgevers. Dutch Uncles levert onder meer collectieve “bedrijfs hypotheken” en aanverwante financiële producten. Binnen dit zakelijk financieel advies behoort ook pensioenadvies en verzekeringsadvies. Als werkgever is het mogelijk om jouw werknemers een uitgebreid en compleet pakket financiële producten aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Altijd een zeer correct en objectief advies, maar toch goed op onze wensen inspelend. Dennis is correct en integer en hij houdt zich aan afspraken. Een fijn persoon om mee te schakelen.

SWM 30-05-2022
via Advieskeuze

Stijn begreep ons verzoek om optimale hypotheek te verkrijgen heel goed en heeft ons uiteindelijk aan een uitstekende hypotheek offerte geholpen.

Renzo 13-05-2022
via Advieskeuze

Marco is deskundig, geeft heldere adviezen op maat, is geduldig, reageert snel en duidelijk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we de juiste keuze hebben kunnen maken voor de komende jaren.

Koen 01-04-2022
via Advieskeuze

Prettige samenwerking waarbij op verschillende facetten met ons werd meegedacht. Door een snelle aankoop moest er ook snel geschakeld worden, hierin is Marco met zijn collega’s erg flexibel geweest. Zonder al te veel moeite zijn we bij ons gewenste voorstel uitgekomen wat goed past bij onze financiële situatie.

Alexander 22-02-2022
via Advieskeuze

Juiste informatie – open staan ook voor jouw mening – zeer vriendelijk – van mijn kant een verdiende pluim.

GDM 14-02-2022
Via Advieskeuze

Marco gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en waar wij aan moesten denken om aan de aanpassing te voldoen.

Wim 14-01-2022
via Advieskeuze

Een goed gesprek en daarna zeer goede begeleiding.

Franka 14-01-2022
via Advieskeuze

Deskundig en zeker van zijn zaak ondanks dat ik grote twijfels had over de haalbaarheid van deze grote stap.

Harrie 13-01-2022
via Advieskeuze

Dennis denkt mee in onze situatie en schetst mogelijkheden. Ik heb groot vertrouwen in zijn advies en bovendien heeft hij een persoonlijke benadering, heel prettig.

San 13-01-2022
via Advieskeuze

Ook voor bedrijfsfinanciering

Ook voor bedrijfsfinanciering ben je bij ons op de goede plek. Wij ontsluiten en organiseren passende financieringen voor MKB ondernemers. Wij werken nauw samen met meer dan 70 financieringspartners. Jouw investeringsplannen staan centraal en wij regelen de bijpassende financiering. Op strikt onafhankelijke basis wordt de beste financieringsoplossing samengesteld en ingevuld vanuit een of meerdere financieringsbronnen. Waar nodig begeleiden wij jou bij het samenstellen van een actueel en compleet businessplan. Het is onze ambitie om elke ondernemer op iedere moment de beste financieringsoplossing te bieden. We nemen het gehele aanvraagtraject uit handen zodat jij je blijft concentreren op de reguliere bedrijfsvoering. Wij vinden het belangrijk dat we op onafhankelijke basis de nodige alternatieven bieden. Daarom bieden wij ondernemers een keuze zodat ze niet afhankelijk zijn van slechts een bank of een enkele financiële instelling. De financieringsbronnen waarvan wij gebruik maken zijn talrijk en divers. Naast traditionele banken werken wij nauw samen met lease- en factormaatschappijen, met tal van alternatieve financiers zoals crowdfunders en kredietunies maar ook met innovatieve MKB fondsen en private investeerders.

Jaarrekeningen, belasting- en beleggingsadvies

Wij nemen alles op financieel vlak uit handen om jou als ondernemer te ontzorgen. Zoals hulp bij de jaarrekening. Dit is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Dit document is niet alleen belangrijk voor jou als ondernemer, maar ook voor de administratie en externe partijen. Wij stellen jouw jaarrekening op volgens de regelgeving van de wet. Wij werken met een systeem dat controleert of de jaarrekening aan deze norm voldoet.  Dit geldt ook voor belastingadvies. Of je nu onderneemt of in loondienst werkt, belastingen betalen we allemaal. Laat je bij fiscale zaken bijstaan door een moderne professionele fiscalist. Belastingadvies van Dutch Uncles gaat verder dan praktische belastingzaken. Wij denken vanuit onze ervaring mee over de fiscaal strategische mogelijkheden voor jou of jouw onderneming. Zo ben jij verzekerd voor de hoogste kwaliteit!

Ook hulp nodig bij jouw financiële structuur? Kies voor zakelijk advies van Dutch Uncles

Heb jij hulp nodig bij jouw financiële en fiscale structuur? Onze zakelijk financieel adviseur helpt jou dan graag verder! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin wij jou uitleggen hoe wij te werk gaan. 

hypotheekadviseur

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw hypotheekvragen te bespreken.