Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Contact opnemen

De beste keuze dankzij onafhankelijk hypotheekadvies van Dutch Uncles

Jouw droomhuis op het oog? Wil je extra aflossen, oversluiten naar een lagere hypotheekrente of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een verbouwingshypotheek of verhuurhypotheek? Welke hypotheek vraagstukken jij ook hebt, Dutch uncles is jouw hypotheekadviseur. Wij bekijken jouw situatie zodat jij wordt voorzien van een passend hypotheekadvies!

Hoe sluit jij de beste hypotheek af voor jouw woning?

Het afsluiten van een hypotheek voor je woning is een belangrijke gebeurtenis. We helpen je door middel van hypotheekadvies met het kiezen van de juiste hypotheek. Een scherpe rente én de beste passende hypotheek strategie is hierbij het uitgangspunt. Wij zijn niet gebonden aan een hypotheekverstrekker en helpen jou altijd met het maken van de beste keuze.

Dit geldt ook als jij overweegt om jouw woning aan te bieden voor de verhuur. Of als je hier een tweede huis voor wil aanschaffen. Met een verhuurhypotheek maak jij dit mogelijk. Het is dan wel goed om te weten hoe je dit aan moet pakken en waar kansen liggen. Dat maakt onze hypotheekadviseur graag voor jou in orde. Laat ons jou adviseren en ervaar het verschil!

hypotheekadviseur

Benieuwd naar de voordelen van een verbouwingshypotheek?

Denk jij aan het verbouwen van je huidige woning? Of ben je aan het oriënteren naar een tweede huis als vakantiebestemming?

Hypotheekadvies is meer dan alleen de laagste rente

Jouw hypotheek dient in de toekomst geheel dan wel gedeeltelijk te worden afgelost. De keuze van de juiste aflosvorm, maakt het voor veel mensen ingewikkeld. Hypotheekadvies via Dutch Uncles is veel meer dan alleen de laagste rente. Een lage rente zien wij als vanzelfsprekend.

Dutch Uncles staat voor:

  • persoonlijk en betrokken;
  • deskundig en onafhankelijk advies;
  • onafhankelijke vergelijking van alle hypotheekaanbieders.

Onze doelstelling is financiële rust voor jou, nu en in de toekomst. Bij veel huishoudens zijn de hypotheeklasten de grootste maandelijkse uitgaven. Voor de betaalbaarheid van de hypotheeklasten vinden wij het essentieel dat onze klanten een optimale vermogensopbouw op de langere termijn combineren met het beschikbaar hebben van een financiële buffer op de korte termijn. Door middel van vermogensadvies helpen wij je hier graag mee verder.

Onze hypotheekadviseur beantwoordt jouw hypotheekvragen!

 

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies?

 

Dit is per casus verschillend. Bij Dutch Uncles werken wij op uurbasis waardoor de hypotheek advieskosten voor jou volledig transparant zijn. In veel gevallen zijn de kosten van hypotheekadvies fiscaal aftrekbaar, waardoor je circa 37% terugkrijgt. Het eerste kennismakingsgesprek nemen wij voor onze rekening.

Wat gebeurt er met mijn restschuld als ik ga verhuizen?

In de huidige huizenmarkt is de kans op een restschuld klein. Een eventuele restschuld kun je mogelijk financieren en/of voldoen uit eigen middelen.

Mijn rentevaste periode loopt binnenkort af, wat nu?

Jij ontvangt minimaal 3 maanden voor het aflopen van uw huidige rentevastperiode een renteverlengingsvoorstel van jouw huidige geldverstrekker. Via ons is het dan mogelijk om alternatieve geldverstrekkers met bijbehorende rentepercentages vergelijken. 

Wanneer kom ik in aanmerking voor een hypotheek met NHG?

Jaarlijks wordt de maximale hypotheek op basis van NHG bepaald. Voor dit jaar (2022) is de maximale hypotheek met NHG vastgesteld op € 355.000,-. Inclusief het meefinancieren van energiebesparende voorzieningen geldt een hoger maximaal bedrag, namelijk € 376.300,-. 

Welke mogelijkheden zijn er om een verbouwing te financieren?

Hiervoor zijn de volgende mogelijkheden: hypotheek, persoonlijke lening/ doorlopend krediet of familiebank. 

Is de hypotheek voor een tweede huis aftrekbaar?

De hypotheekrente is niet aftrekbaar op het inkomen. De hypotheeksom is wel aftrekbaar op het vermogen. Wij adviseren jou graag over deze specifieke situatie. 

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een hypotheek?

Gezien de complexiteit van een hypotheek is het verstandig om gebruik te maken van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Er zijn diverse zaken waar je op moet letten. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie helpen we je graag bij het afsluiten van jouw hypotheek.

Welke vormen van hypotheek zijn er op dit moment?

Er zijn diverse aflosvormen. Annuitair, lineair en aflossingsvrij. In sommige gevallen kun je ook jouw bankspaarhypotheek meenemen. Dutch Uncles informeert jou graag over de mogelijkheden. 

Hoe werkt een hypotheekgesprek?

Bij Dutch Uncles zorgen we voor de koffie. Ons startpunt is de inventarisatie van jouw financiële huishouding, waarna we de hypotheek mogelijkheden gaan verkennen. Vervolgens gaan we gezamenlijk de hypotheek strategie bepalen alvorens we deze gaan implementeren. 

Neem vrijblijvend contact op voor onafhankelijk hypotheekadvies!

Voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies helpen wij je graag verder op onze Dutch Uncles kantoren in Breda, Eindhoven en Den Bosch. Onze financieel adviseur hypotheek geeft antwoord op al jouw hypotheekvragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze financieel adviseurs. Zij nemen graag de tijd om jouw vragen te beantwoorden!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Ben je opzoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We geven advies waarbij jij centraal staat.

Financiele_dienstverlening