Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

ONS TEAM

Dutch Uncles Advisors

 

Het team van Dutch Uncles bestaat uit bevlogen adviseurs die graag persoonlijk met u in gesprek gaan. De Dutch Uncles staan voor de vertrouwenspersoon die antwoord geeft op al uw financiële vraagstukken. De persoon die u op een laagdrempelige manier wegwijs maakt binnen de financiële wereld in een ontspannen sfeer. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belang centraal staat. Maak direct kennis met uw Dutch Uncles!

Marco Jansen

Marco Jansen

Financieel Adviseur

Marco is een gedreven en gepassioneerd adviseur en tevens vennoot van Dutch Uncles. Hij heeft een HEAO Accountancy opleiding afgerond, aangevuld met diverse specialistische opleidingen op het gebied van o.a. vermogensopbouw, hypotheken, risicomanagement en financiële planning. Hierdoor mag hij naast een grote particuliere klantenkring ook een substantieel aantal ondernemers tot zijn klanten rekenen. Het is zijn missie om zijn klanten inzicht te verschaffen in hun actuele en toekomstige financiële situatie. Marco heeft door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Hij is daarmee een belangrijke vertrouwenspersoon geworden van zijn klanten.

E-mail: marco@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40  /  Mobiel: 06 22 44 40 06

Dennis de Groot

Dennis de Groot

Financieel Adviseur

Dennis is een zeer toegewijd financieel adviseur / casemanager en is sinds 2002 werkzaam in de financiële wereld. Na het behalen van zijn Heao-opleiding, heeft hij diverse WFT vakdiploma’s behaald alsmede het diploma Erkend Financieel Adviseur. Dennis is daarmee hét aanspreekpunt voor alle financiële vragen en kan klanten breed adviseren.
Persoonlijke aandacht vindt Dennis erg belangrijk. Hij is betrokken, eerlijk en nauwgezet. Door te luisteren naar zijn klanten en zijn sociale vaardigheden kan hij zich goed inleven in de klantvraag en daarmee de vertaalslag maken naar passende producten en diensten.

E-mail: dennis@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 040 711 45 50  /  Mobiel: 06 55 82 65 72

Jorrit Klijs

Jorrit Klijs

Belastingadviseur

Jorrit is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en is met veel passie werkzaam als belastingadviseur. Daarbij heeft hij zich in zijn werk – deels ook naast zijn studie – met name beziggehouden met het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en advisering van ondernemers en vermogende particulieren. Al met al heeft hij al 10 jaar ervaring in het vak! Naast zijn activiteiten als Belastingadviseur bij Dutch Uncles is hij met ingang van 1 maart 2018 voor 3 dagen per week verbonden als docent aan de Universiteit van Tilburg; hij geeft voornamelijk college, begeleidt studenten en doet ook universitair onderzoek. Door de combinatie met zijn activiteiten bij Dutch Uncles wil hij hiermee de koppeling blijven maken tussen de theorie en de praktijk.

E-mail: jorrit@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40  /  Mobiel: 06 53 96 04 87

Jack van Dongen

Jack van Dongen

Financieel Planner

Jack werkt inmiddels al ruim 25 jaar in de wereld van financieel advies. Hij heef een enorm rugzak vol ervaring, is zeer gedreven, enthousiast en wil graag alles tot in de puntjes goed geregeld hebben. In de loop van de jaren heeft hij diverse specialistische opleidingen afgerond op het gebied van pensioenadvisering. Ook mag Jack de beschermde titel, gecertificeerd financieel planner (FFP) dragen. Zijn passie ligt in het adviseren en ondersteunen van klanten waarbij de het persoonlijk contact centraal staat. Zijn visie en doel is om mensen bewust te laten worden van de financiële mogelijkheden die er zijn. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Zijn kracht is om goed te luisteren naar zijn relaties en in alle eerlijkheid aan te geven wat er financieel mogelijk is. Jack zal zich altijd inspannen om het maximaal haalbare te bereiken.

E-mail: jack@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40  /  Mobiel: 06 52 38 45 38

Joost Verheijen

Joost Verheijen

Schade backoffice & schadebehandeling

Joost is zeer gedreven en gepassioneerd. Hij zorgt er niet alleen voor dat schadebehandeling zorgvuldig wordt uitgevoerd, maar ook dat onze ICT duidelijk en goed toepasbaar is voor al onze medewerkers. Zijn systeemkennis is een niet te verwaarlozen bijkomstigheid, maar zijn fundamentele kracht ligt bij het contact met de klant.

E-mail: info@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40

Bob Pluijm

Bob Pluijm

Schade Midoffice & schadebehandeling

Bob is een toegewijde medewerker van Dutch Uncles. Hij heeft veel kennis en jarenlange ervaring betreffende schade en werkt zeer secuur. Bob is gedreven om klanten het gevoel te geven dat ze daadwerkelijk geholpen worden. Door correct en direct te werken beoogt hij klanten naar tevredenheid van dienst te zijn.

E-mail: info@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.