Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

ONS TEAM

Dutch Uncles Advisors
 
Het team van Dutch Uncles bestaat uit bevlogen adviseurs die graag persoonlijk met u in gesprek gaan. De Dutch Uncles staan voor de vertrouwenspersoon die antwoord geeft op al uw financiële vraagstukken. De persoon die u op een laagdrempelige manier wegwijs maakt binnen de financiële wereld in een ontspannen sfeer. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belang centraal staat. Maak direct kennis met uw Dutch Uncles!
Marco Jansen

Marco Jansen

Financieel Adviseur

Marco is een gedreven en gepassioneerd adviseur en tevens vennoot van Dutch Uncles. Hij heeft een HEAO Accountancy opleiding afgerond, aangevuld met diverse specialistische opleidingen op het gebied van o.a. vermogensopbouw, hypotheken, risicomanagement en financiële planning. Hierdoor mag hij naast een grote particuliere klantenkring ook een substantieel aantal ondernemers tot zijn klanten rekenen. Het is zijn missie om zijn klanten inzicht te verschaffen in hun actuele en toekomstige financiële situatie. Marco heeft door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Hij is daarmee een belangrijke vertrouwenspersoon geworden van zijn klanten.

E-mail: marco@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40  /  Mobiel: 06 22 44 40 06

Dennis de Groot

Dennis de Groot

Financieel Adviseur

Dennis is een zeer toegewijd financieel adviseur / casemanager en is sinds 2002 werkzaam in de financiële wereld. Na het behalen van zijn Heao-opleiding, heeft hij diverse WFT vakdiploma’s behaald alsmede het diploma Erkend Financieel Adviseur. Dennis is daarmee hét aanspreekpunt voor alle financiële vragen en kan klanten breed adviseren.
Persoonlijke aandacht vindt Dennis erg belangrijk. Hij is betrokken, eerlijk en nauwgezet. Door te luisteren naar zijn klanten en zijn sociale vaardigheden kan hij zich goed inleven in de klantvraag en daarmee de vertaalslag maken naar passende producten en diensten.

E-mail: dennis@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 040 711 45 50  /  Mobiel: 06 55 82 65 72

Stijn van Bergen

Stijn van Bergen

Financieel Adviseur

Stijn is een student van de opleiding Financial Services Management. Momenteel zit hij in de laatste fase van zijn studie en is hij bezig met zijn afstudeerstage bij Dutch Uncles. Tijdens zijn afstudeerstage ondersteunt hij ook de adviseurs van Dutch Uncles waar nodig. Daarnaast heeft hij al enige ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening als klantadviseur. Stijn is een gedreven en kritische toekomstig adviseur. Door zijn brede kennis fungeert hij als uitstekende sparringpartner voor zowel de zakelijke, als particuliere klanten.

De personal touch vindt hij in de huidige maatschappij belangrijk. Een klant is meer dan alleen een dossier.

E-mail: stijn@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer:  076 766 00 40 / Mobiel: 06 16 11 82 73

Marieke Steijvers

Marieke Steijvers

Junior Finance Consultant

Marieke is een gedreven master Finance studente en momenteel werkzaam bij Dutch Uncles als Junior Finance Consultant. Ze heeft net haar pre-master in Finance afgrond en hiervoor heeft ze de HBO opleiding International Business afgerond waarbij ze stage heeft gelopen in Valencia en Helsinki.

Marieke vindt het leuk om met cijfers te werken en ze is gemakkelijk in de omgang met mensen. Ze vindt vooral de combinatie van cijfers en het contact met mensen erg leuk in de financiële advies sector. Persoonlijk contact met klanten vindt ze erg belangrijk en waardevol. Ze is analytisch en stelt de vraag achter de vraag. Zo gedreven als ze is op het hockeyveld, zo gedreven is ze in de financiële wereld.

E-mail: marieke@dutchuncles.nl / Telefoonnummer: 040 711 45 50 / Mobiel: 06 20 65 35 53

Jorrit Klijs

Jorrit Klijs

Belastingadviseur

Jorrit is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en is met veel passie werkzaam als belastingadviseur. Daarbij heeft hij zich in zijn werk – deels ook naast zijn studie – met name beziggehouden met het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en advisering van ondernemers en vermogende particulieren. Al met al heeft hij al 10 jaar ervaring in het vak! Naast zijn activiteiten als Belastingadviseur bij Dutch Uncles is hij met ingang van 1 maart 2018 voor 3 dagen per week verbonden als docent aan de Universiteit van Tilburg; hij geeft voornamelijk college, begeleidt studenten en doet ook universitair onderzoek. Door de combinatie met zijn activiteiten bij Dutch Uncles wil hij hiermee de koppeling blijven maken tussen de theorie en de praktijk.

E-mail: jorrit@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40  /  Mobiel: 06 53 96 04 87

Jack van Dongen

Jack van Dongen

Financieel Planner

Jack werkt inmiddels al ruim 25 jaar in de wereld van financieel advies. Hij heef een enorm rugzak vol ervaring, is zeer gedreven, enthousiast en wil graag alles tot in de puntjes goed geregeld hebben. In de loop van de jaren heeft hij diverse specialistische opleidingen afgerond op het gebied van pensioenadvisering. Ook mag Jack de beschermde titel, gecertificeerd financieel planner (FFP) dragen. Zijn passie ligt in het adviseren en ondersteunen van klanten waarbij de het persoonlijk contact centraal staat. Zijn visie en doel is om mensen bewust te laten worden van de financiële mogelijkheden die er zijn. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Zijn kracht is om goed te luisteren naar zijn relaties en in alle eerlijkheid aan te geven wat er financieel mogelijk is. Jack zal zich altijd inspannen om het maximaal haalbare te bereiken.

E-mail: jack@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40  /  Mobiel: 06 52 38 45 38

Jean-Pierre Adams

Jean-Pierre Adams

Senior MKB kredietadviseur

Jean-Pierre heeft langjarige ervaring in de bancaire en financiële sector. Hij bekleedde diverse directiefuncties bij meerdere financiële instellingen. Zijn passie ligt in het adviseren en ondersteunen van kredietaanvragen van MKB ondernemers. Persoonlijk contact en maatwerk staan daarbij centraal. In zijn aanpak zijn de investeringswensen van de ondernemer het vertrekpunt.  Vervolgens wordt de ondernemer via een Financieringsscan bewust gemaakt van de financiële mogelijkheden in zijn / haar onderneming. Openheid en betrouwbaarheid staan bij Jean-Pierre hoog in het vaandel. Zijn kracht is om goed te luisteren en helder aan te geven wat er financieel mogelijk is. Hij is creatief en vasthoudend in het vinden van de best passende financieringsoplossing. Jean-Pierre slaagt er consequent in om voor de ondernemer het optimale resultaat te bereiken. Hij werkt als zelfstandig adviseur nauw samen met Dutch Uncles.

E-mail: jeanpierre@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40  /  Mobiel: 06 46 13 24 00

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.