Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

ONS TEAM

Dutch Uncles Advisors
Marco Jansen

Marco Jansen

Financieel Adviseur

Marco is een gedreven en gepassioneerd adviseur en oprichter c.q. eigenaar van Dutch Uncles. Hij heeft zijn HEAO Accountancy opleiding afgerond, aangevuld met diverse specialistische opleidingen op het gebied van o.a. vermogensopbouw, hypotheken, risicomanagement en financiële planning. Hierdoor mag hij naast een trouwe particuliere klantenkring ook een groot aantal ondernemers tot zijn klanten rekenen. Het is zijn missie om zijn klanten in eerste instantie inzicht te verschaffen in hun actuele en toekomstige financiële situatie om deze vervolgens financieel en fiscaal te optimaliseren. Marco heeft door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Hij is daarmee een belangrijke vertrouwenspersoon geworden voor zijn klanten en mag zich daarom met recht een most trusted advisor noemen.

E-mail: marco@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40  /  Mobiel: 06 22 44 40 06

Dennis de Groot

Dennis de Groot

Financieel Adviseur

Dennis is een zeer toegewijd financieel adviseur / casemanager en is sinds 2002 werkzaam in de financiële wereld. Na het behalen van zijn Heao-opleiding, heeft hij diverse WFT vakdiploma’s behaald alsmede het diploma Erkend Financieel Adviseur. Dennis is daarmee hét aanspreekpunt voor alle financiële vragen en kan klanten breed adviseren.
Persoonlijke aandacht vindt Dennis erg belangrijk. Hij is betrokken, eerlijk en nauwgezet. Door te luisteren naar zijn klanten en zijn sociale vaardigheden kan hij zich goed inleven in de klantvraag en daarmee de vertaalslag maken naar passende producten en diensten.

E-mail: dennis@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 040 711 45 50  /  Mobiel: 06 55 82 65 72

Stijn van Bergen

Stijn van Bergen

Financieel Adviseur

Stijn is een bevlogen en ijverige gecertificeerde financiële planner met oog voor detail. Sinds zijn studie HBO Financial Services Management heeft hij zijn kennis en kunde met verschillende (vak)opleidingen uitgebreid. Met deze specialistische opleidingen, waaronder de CFP-opleiding (Certified Financial Planner), en zijn ervaring heeft hij kennis en kunde in huis op het gebied van financiële planning, financieringstrajecten en vermogensstructurering en -planning. Met zijn brede kennis fungeert hij als uitstekende sparringpartner voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Samen met de klant plannen naar het gewenste leven en financiële onafhankelijkheid.

E-mail: stijn@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer:  073 711 45 50 / Mobiel: 06 16 11 82 73

Veena van Doren

Veena van Doren

Verzekeringsadviseur

Veena is een enthousiaste en betrokken verzekeringsadviseur. Sinds ze haar HBO diploma bedrijfskader in 2005 heeft behaald is ze werkzaam in de financiële wereld. Na het behalen van de benodigde WFT diploma’s op het gebied van schadeverzekeringen heeft ze de nodige kennis en ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche. Een verzekering is maatwerk, een dynamisch financieel product. Haar doel is hierin de klant ontzorgen. Samen met de klant ervoor zorgen dat de verzekeringen altijd passend bij de situatie blijven tij-dens de diverse levensfases van de klant. Een betrouwbare en langdurige relatie opbouwen met de klant vindt ze belangrijk. Regelmatig contact met en altijd klaarstaan voor de klant is voor haar vanzelfsprekend.

E-mail: veena@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 040 711 45 50  /  Mobiel: 06 49 29 90 76

Jean-Pierre Adams

Jean-Pierre Adams

Senior MKB kredietadviseur

Jean-Pierre heeft langjarige ervaring in de bancaire en financiële sector. Hij bekleedde diverse directiefuncties bij meerdere financiële instellingen. Zijn passie ligt in het adviseren en ondersteunen van kredietaanvragen van MKB ondernemers. Persoonlijk contact en maatwerk staan daarbij centraal. In zijn aanpak zijn de investeringswensen van de ondernemer het vertrekpunt.  Vervolgens wordt de ondernemer via een Financieringsscan bewust gemaakt van de financiële mogelijkheden in zijn / haar onderneming. Openheid en betrouwbaarheid staan bij Jean-Pierre hoog in het vaandel. Zijn kracht is om goed te luisteren en helder aan te geven wat er financieel mogelijk is. Hij is creatief en vasthoudend in het vinden van de best passende financieringsoplossing. Jean-Pierre slaagt er consequent in om voor de ondernemer het optimale resultaat te bereiken. Hij werkt als zelfstandig adviseur nauw samen met Dutch Uncles.

E-mail: jeanpierre@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 076 766 00 40  /  Mobiel: 06 46 13 24 00

Danielle van der Velden

Danielle van der Velden

Back office

Danielle is onze office-manager die alle administratieve en organisatorische zaken binnen Dutch Uncles perfect regelt! Ze heeft een no-nonsense karakter en zorgt ervoor dat de adviseurs van Dutch Uncles optimaal hun werk kunnen doen en niet worden afgeleid door allerlei randzaken. Ze heeft haar Schoevers opleiding afgerond en door haar verblijf in Spanje en Argentinië is haar kennis van de Spaanse taal handig voor de expats uit Spanje en Zuid-Amerika die wij ook regelmatig begeleiden.

Je komt onder andere in contact met Danielle rondom het proces van de opdrachtbevestiging, bij het opvragen van de door ons benodigde stukken voor de financiële planning en bij de facturatie van onze werkzaamheden. Ze is altijd bereid om de klant te ondersteunen bij de administratieve kant van het adviesproces of vragen van de klant rondom het adviesproces te beantwoorden. Ze is doel- en klantgericht en heeft een natuurlijke klantvriendelijkheid.

E-mail: danielle@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 040 711 45 50  /  Mobiel: 06 36 05 25 95

Romy van Aalst

Romy van Aalst

Back office

Romy is onze afstudeerstagiaire! Op dit moment studeert ze Financial Services Management op het Fontys in Eindhoven. Tijdens haar afstudeerstage is zij bezig met het schrijven van een scriptie en ondersteunt zij de financieel adviseurs van Dutch Uncles waar mogelijk. Het verdiepen in de specifieke klantsituatie is wat haar energie geeft. Ze is betrokken, accuraat en enthousiast. Daarnaast heeft zij de ambitie om tijdens haar stageperiode haar vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien binnen het vakgebied. Na haar stageperiode is het de bedoeling dat ze als back office medewerker in dienst komt bij Dutch Uncles om haar talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

E-mail: romy@dutchuncles.nl  /  Telefoonnummer: 040 711 45 50

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.