Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Pensioen sparen

Bouw jij voldoende pensioen op voor later?
Contact opnemen

Jouw pensioen: iets waar jij je nu wellicht nog niet mee bezig houdt, maar waar je wél mee bezig zou moeten zijn. Waarom? Als jij nu niet genoeg pensioen opbouwt, ervaar jij de impact hiervan na je werkzame leven. Vooral als je zelf verantwoordelijk bent voor dit pensioen als ZZP’er. Daarom is het goed om inzicht te krijgen in jouw vermogen zodat je financiële verrassingen voorkomt. Dat doe je met onafhankelijk pensioenadvies van Dutch Uncles. Samen met jou brengen wij door middel van een financiële planning in kaart hoe jij er voor staat en hoe jij zelf genoeg pensioen spaart zodat alles goed geregeld is op jouw oude dag!

Wanneer start je met het sparen van je pensioen?

Wat moet je doen als blijkt dat jij een pensioentekort hebt als je stopt met werken? Dan is het van belang om daar nu al mee bezig te zijn. Door zelf pensioen te sparen, vul jij dit tekort nu al aan. Je kiest dan voor beleggen, lijfrente of zet een vast bedrag per maand opzij door middel van banksparen. Belangrijk is om inzicht te krijgen in jouw actuele situatie zodat je weet welke aanpak het beste bij jouw doelen past.

Wat onze klanten ervaren:

Altijd een zeer correct en objectief advies, maar toch goed op onze wensen inspelend. Dennis is correct en integer en hij houdt zich aan afspraken. Een fijn persoon om mee te schakelen.

SWM 30-05-2022
via Advieskeuze

Stijn begreep ons verzoek om optimale hypotheek te verkrijgen heel goed en heeft ons uiteindelijk aan een uitstekende hypotheek offerte geholpen.

Renzo 13-05-2022
via Advieskeuze

Marco is deskundig, geeft heldere adviezen op maat, is geduldig, reageert snel en duidelijk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we de juiste keuze hebben kunnen maken voor de komende jaren.

Koen 01-04-2022
via Advieskeuze

Prettige samenwerking waarbij op verschillende facetten met ons werd meegedacht. Door een snelle aankoop moest er ook snel geschakeld worden, hierin is Marco met zijn collega’s erg flexibel geweest. Zonder al te veel moeite zijn we bij ons gewenste voorstel uitgekomen wat goed past bij onze financiële situatie.

Alexander 22-02-2022
via Advieskeuze

Juiste informatie – open staan ook voor jouw mening – zeer vriendelijk – van mijn kant een verdiende pluim.

GDM 14-02-2022
Via Advieskeuze

Marco gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en waar wij aan moesten denken om aan de aanpassing te voldoen.

Wim 14-01-2022
via Advieskeuze

Een goed gesprek en daarna zeer goede begeleiding.

Franka 14-01-2022
via Advieskeuze

Deskundig en zeker van zijn zaak ondanks dat ik grote twijfels had over de haalbaarheid van deze grote stap.

Harrie 13-01-2022
via Advieskeuze

Dennis denkt mee in onze situatie en schetst mogelijkheden. Ik heb groot vertrouwen in zijn advies en bovendien heeft hij een persoonlijke benadering, heel prettig.

San 13-01-2022
via Advieskeuze

Sparen voor pensioen als ZZP’er

Als ZZP’er ben jij zelf verantwoordelijk voor je pensioen. Het brengt natuurlijk extra verantwoordelijkheid met zich mee om dit tot in de puntjes goed te regelen. Daarom is het belangrijk om jouw financiële doelen voor later inzichtelijk te hebben. Hiermee voorkom je een pensioengat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om jouw pensioen te sparen als ZZP’er. Daar helpen wij jou graag bij!

Zelf aanvullend pensioen sparen als particulier

Bouw jij zelf pensioen op omdat je in loondienst bent? Ook dan is inzicht in jouw pensioen essentieel. Het kan namelijk zomaar zijn dat het pensioen wat je ontvangt minder is dan verwacht. Door hier al vroeg mee bezig te zijn, werk jij op tijd aan je pensioen zodat je zeker bent dat je er warmpjes bij zit als jij dit gaat ontvangen. Manieren om jouw pensioen aan te vullen zijn onder andere:

  • Lijfrente
  • Banksparen
  • Beleggen

Zelf pensioen sparen? Dutch Uncles geeft advies!

Wil jij jouw pensioen aanvullen door zelf pensioen te sparen? Dan helpen we jou verder! Onze adviseurs kijken samen met jou naar de beste manier om dit te realiseren. Denk hierbij ook aan vermogensadvies om jou op de goede weg te helpen. Samen werken we naar jouw financiële doelen toe zodat er voor jou financiële rust ontstaat, nu én de toekomst.

hypotheekadviseur

Wil jij weten hoe jij zelf het beste pensioen kan sparen?

Samen bespreken we jouw pensioenvragen!