Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Onafhankelijk en professioneel financieel advies

Contact opnemen

Financieel advies bij Dutch Uncles

Gedurende jouw leven kunnen er verschillende gebeurtenissen plaatsvinden die een grote financiële impact hebben. Je wilt een huis kopen, je ontvangt een schenking, je gaat met pensioen, je raakt arbeidsongeschikt of andere zaken die invloed hebben op jouw persoonlijk financiële situatie. Het is dan goed om te weten waar je aan toe bent. Financieel advies van Dutch Uncles helpt hierbij. Wij zijn jouw onafhankelijk financieel adviseur en helpen je met het kiezen van de beste financiële strategie.

Een financieel adviseur brengt rust in jouw financiële situatie

Het in stand houden van je vermogen en dit vervolgens laten groeien is een van onze kerntaken. Wil je sparen of juist beleggen? Hoe structureer je jouw vermogen fiscaal optimaal? Met financieel advies helpen we je met het optimaliseren van je financiële huishouding. Door middel van een planning krijg jij grip op je situatie en brengen we kansen in kaart. Samen werken we toe naar vermogensgroei.

Financieel advies voor particulier en ondernemer

Wij zijn jouw strategisch en onafhankelijk financieel adviseur, een sparringpartner. Of je nu op zoek bent naar particulier of zakelijk financieel advies. Samen maken wij jouw financiële situatie inzichtelijk en kijken we naar een planmatige oplossing voor de korte en lange termijn. Wij helpen je met financiële vraagstukken en zorgen voor financiële rust. Voor nu en in de toekomst.

Marco gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en waar wij aan moesten denken om aan de aanpassing te voldoen.

Wim 14-01-2022
via Advieskeuze

Een goed gesprek en daarna zeer goede begeleiding.

Franka 14-01-2022
via Advieskeuze 

Deskundig en zeker van zijn zaak ondanks dat ik grote twijfels had over de haalbaarheid van deze grote stap.

Harrie 13-01-2022
via Advieskeuze

Dennis denkt mee in onze situatie en schetst mogelijkheden. Ik heb groot vertrouwen in zijn advies en bovendien heeft hij een persoonlijke benadering, heel prettig.

San 13-01-2022
via Advieskeuze 

We zijn goed geholpen door de adviseur en hebben daardoor goede keuzes kunnen maken.

Willem 11-01-2022
via Advieskeuze

Uitgebreid en goed gesprek/info. De hypotheek en aanvullende financiering was snel geregeld.

Henk 14-12-2021
via Advieskeuze

Uiterst vriendelijk geholpen en zeer vakkundig advies ontvangen bij het oversluiten van mijn hypotheek. Bij Dutch Uncles nemen ze de tijd voor je en ze verdiepen zich in je situatie, waardoor je weet dat je de goede keuze (hebt ge)maakt. Je voelt je gewaardeerd en op je gemak. Ik raad Dutch Uncles aan bij familie en vrienden.

SG 30-11-2021
via Advieskeuze 

Maak een vrijblijvend een afspraak met onze financieel adviseur!

Ben je op zoek naar onafhankelijk financieel advies? Heb je behoefte aan inzicht in je financiële situatie door middel van hypotheekadvies, vermogensadvies of pensioenadvies? Dutch Uncles helpt je hier graag mee verder! Wij geven financieel advies waarin jij centraal staat. Persoonlijk en professioneel. Onze onafhankelijke financieel adviseurs staan voor je klaar in Eindhoven, Breda en Den Bosch. Zij nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden! Vul ons contactformulier in of bel 076 766 00 40.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Financiele_dienstverlening