Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Onafhankelijk en professioneel financieel advies

Contact opnemen

Financieel advies bij Dutch Uncles

Gedurende jouw leven kunnen er verschillende gebeurtenissen plaatsvinden die een grote financiële impact hebben. Je wilt een huis kopen, je ontvangt een schenking, je gaat met pensioen, je raakt arbeidsongeschikt of andere zaken die invloed hebben op jouw persoonlijk financiële situatie. Het is dan goed om te weten waar je aan toe bent. Financieel advies van Dutch Uncles helpt hierbij. Wij zijn jouw onafhankelijk financieel adviseur en helpen je met het kiezen van de beste financiële strategie.

Een financieel adviseur brengt rust in jouw financiële situatie

Het in stand houden van je vermogen en dit vervolgens laten groeien is een van onze kerntaken. Wil je sparen of juist beleggen? Hoe structureer je jouw vermogen fiscaal optimaal? Met financieel advies helpen we je met het optimaliseren van je financiële huishouding. Door middel van een planning krijg jij grip op je situatie en brengen we kansen in kaart. Samen werken we toe naar vermogensgroei.

Financieel advies voor particulier en ondernemer

Wij zijn jouw strategisch en onafhankelijk financieel adviseur, een sparringpartner. Of je nu op zoek bent naar particulier of zakelijk financieel advies. Samen maken wij jouw financiële situatie inzichtelijk en kijken we naar een planmatige oplossing voor de korte en lange termijn. Wij helpen je met financiële vraagstukken en zorgen voor financiële rust. Voor nu en in de toekomst.

Marco gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en waar wij aan moesten denken om aan de aanpassing te voldoen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Wim 14-01-2022
via Advieskeuze

Een goed gesprek en daarna zeer goede begeleiding.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Franka 14-01-2022
via Advieskeuze

Deskundig en zeker van zijn zaak ondanks dat ik grote twijfels had over de haalbaarheid van deze grote stap.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Harrie 13-01-2022
via Advieskeuze

Dennis denkt mee in onze situatie en schetst mogelijkheden. Ik heb groot vertrouwen in zijn advies en bovendien heeft hij een persoonlijke benadering, heel prettig.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

San 13-01-2022
via Advieskeuze

We zijn goed geholpen door de adviseur en hebben daardoor goede keuzes kunnen maken.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Willem 11-01-2022
via Advieskeuze

Uitgebreid en goed gesprek/info. De hypotheek en aanvullende financiering was snel geregeld.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Henk 14-12-2021
via Advieskeuze

Uiterst vriendelijk geholpen en zeer vakkundig advies ontvangen bij het oversluiten van mijn hypotheek. Bij Dutch Uncles nemen ze de tijd voor je en ze verdiepen zich in je situatie, waardoor je weet dat je de goede keuze (hebt ge)maakt. Je voelt je gewaardeerd en op je gemak. Ik raad Dutch Uncles aan bij familie en vrienden.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

SG 30-11-2021
via Advieskeuze

Marco is een zeer kundig adviseur, hij vergelijkt zaken & legt deze in begrijpelijke taal uit. Analyseert situaties & komt dan met een passend advies. Zijn overige medewerkers nemen hierin een voorbeeld & een ‘’voorbeeld doet volgen’’. Erg prettige club ‘’Dutch Uncles’’.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jürgen & Francie IJsveld 21-11-2021
via Advieskeuze

Persoonlijk advies op maat. Luisteren goed naar wat je belangrijk vindt en proberen je echt verder te helpen

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

GM 10-11-2021
via Advieskeuze

Vriendelijke, vertrouwenwekkende adviseur. Doelgericht en duidelijk.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

A. 24-10-2021
via Advieskeuze

Het was goed, duidelijk en eerlijk advies. Bij vragen werden deze snel en goed beantwoord. Ook de afhandeling verliep vlot en soepel en ze denken goed mee. Ik kan Dutch Uncles zeker aanraden.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

E. 18-09-2021
via Advieskeuze

‘Open communicatie waarin alle belangrijke zaken worden besproken. Ruimte om vragen te stellen die ook duidelijk beantwoord worden’.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Vanja 14-09-2021
via Advieskeuze

In het verleden meerdere gehad. Dutch Uncles is voor mij enige partij die adviezen geven die er toe doen en je verder helpen. In mijn geval als ondernemer zijn dergelijke trajecten complex en hier werd ik ontzorgd en regelden ze het gewoon.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

RB 04-08-2021
via Advieskeuze

Duidelijk, kundig, legt goed relatie met bredere financiële planning, prettige gesprek.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

WD 22-07-2021
via Advieskeuze

Gedegen advies toegespitst om mijn persoonlijke situatie. Voldoende tijd en ruimte genomen om alles te belichten. Zeer blij met de uitkomst!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Peter 22-06-2021
via Advieskeuze

Zeer persoonlijke aandacht. Ook ruimte voor het verhaal achter de financiële vraag. Korte lijntjes met hoge bereikbaarheid. Snelle reactietijden. Flexibiliteit. Meedenken met de klant. Volledig vertrouwd advies, maar bovenal financiële rust.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Eric 18-06-2021
via Advieskeuze

Vanaf het begin werden we zeer goed bezocht, tijdens de uitwisseling van elektronische correspondentie of Telefonica. En vanuit mijn oogpunt, waren alle medewerkers van dit bedrijf altijd zeer attent en vriendelijk. En, ik mag niet vergeten te vermelden dat we zeer tevreden zijn met het eindresultaat.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Fernando 10-06-2021
via Advieskeuze

Prettige manier van communiceren, snelle reactietijd bij tussentijdse vragen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Yvette 17-05-2021
via Advieskeuze

Fijn en persoonlijk advies, toegespits op mijn huidige situatie’

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Anoniem 19-04-2021
via Advieskeuze

Voor mijn gevoel zeer goed geholpen bij advies zowel privé als zakelijk. Hypotheek na tevredenheid afgesloten. Goed bereikbaar voor advies.

 

 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Janssen 23-03-2021
via Advieskeuze

Maak een vrijblijvend een afspraak met onze financieel adviseur!

Ben je op zoek naar onafhankelijk financieel advies? Heb je behoefte aan inzicht in je financiële situatie door middel van hypotheekadvies, vermogensadvies of pensioenadvies? Dutch Uncles helpt je hier graag mee verder! Wij geven financieel advies waarin jij centraal staat. Persoonlijk en professioneel. Onze onafhankelijke financieel adviseurs staan voor je klaar in Eindhoven, Breda en Den Bosch. Zij nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden! Vul ons contactformulier in of bel 076 766 00 40.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Bij Dutch Uncles geven we financieel advies waarbij jij centraal staat. Persoonlijk en professioneel!

Financiele_dienstverlening