Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Pensioenadvies van Dutch Uncles

Nu zorgen voor later, is later minder zorgen
Contact opnemen

Tijdens ons (werkzame) leven bouwen we pensioen op. Jouw pensioen bestaat vaak uit meerdere onderdelen: AOW, een pensioen bij de werkgever(s) en eventueel nog een aanvulling in de vorm van een pensioenrekening of andere vermogenscomponenten. Feit blijft echter dat maar weinig mensen inzicht hebben in de pensioensituatie. Onafhankelijk pensioenadvies is dan ook geen overbodige luxe. Pensioenadviseur Dutch Uncles zorgt dan voor inzicht in en verbetering van jouw pensioensituatie.

De waarde van pensioenadvies

Op tijd inzicht hebben in je pensioen is belangrijk. Zo is het mogelijk om een pensioengat te beperken of te voorkomen. Tijdens een gesprek met onze pensioenadviseur kom je erachter of er sprake is van een pensioengat en hoe we deze eventueel kunnen dichten. Er zijn voldoende mogelijkheden, zo ook zelf pensioen sparen voor later.

Hoe hoog is jouw pensioen als je stopt met werken?

Wanneer ga ik eigenlijk met pensioen en wat krijg ik dan per maand? Kan ik mijn vaste lasten van mijn pensioen betalen? Het inzichtelijk maken van deze materie behoort tot onze werkzaamheden. Aan de hand van de pensioenoverzichten van zowel jezelf als je partner laten onze pensioenadviseurs zien wat je opbouwt, wat er gebeurt bij overlijden van één van de twee en of je tekort komt op je oude dag. Bij het pensioenadvies wordt uiteraard ook rekening gehouden met jouw totale vermogenspositie.

Voorkom een te lage pensioenopbouw!

Heb jij twijfels over jouw pensioen? Met deze vrijblijvende pensioenscan breng je eenvoudig jouw pensioenbewustzijn én het risico van een te lage pensioenopbouw in kaart.

Onze pensioenadviseur beantwoordt al jouw vragen!

 • Wij begrijpen dat jouw pensioen veel vragen bij je oproept. Vragen zoals:
 • Wat ga ik ontvangen als netto pensioen?
 • Hoe kan ik een pensioengat dichten?
 • Wat gebeurt er met mijn pensioen als ik overlijd voor mijn pensioengerechtigde leeftijd?
 • Wat gebeurt er met mijn pensioen als ik minder ga werken?
 • Hoe regel ik mijn pensioen als ZZP’er?
 • Heeft mijn scheiding invloed op mijn pensioen?
 • Kan ik eerder stoppen met werken voor hetzelfde pensioen?
 • Moet ik mijn kleine pensioen afkopen?
 • Lukt het om mijn maandlasten van mijn pensioen te betalen?
 • Blijft mijn koopkracht gelijk als ik met pensioen ga?

Wij helpen je verder met onafhankelijk pensioenadvies!

Weet jij wat je als pensioen ontvangt als je stopt met werken? Dit bekijkt financieel adviseur pensioen graag samen met jou. Je krijgt inzicht in jouw situatie met onafhankelijk en persoonlijk pensioenadvies van Dutch Uncles. Wij geven onafhankelijk pensioenadvies afgestemd op jouw toekomstwensen en je persoonlijke financiële situatie. Dutch Uncles helpt je met het maken van de juiste keuzes. Vul ons contactformulier in of bel 076 766 00 40.

hypotheekadviseur

Wil jij weten wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek om jouw pensioenvragen te bespreken.