Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Persoonlijk verzekeringsadvies van Dutch Uncles

Contact opnemen

Verzekeringsadvies helpt je bij het afsluiten van de juiste verzekeringen

Heb jij voldoende kennis en inzicht om een verzekering op een adequate wijze af te sluiten zonder advies? Tegenwoordig sluiten we verzekeringen gemakkelijk af via internet. Als jouw onafhankelijke verzekeringsadviseur doen wij dit beter. Het verzekeringsadvies van Dutch Uncles is persoonlijker, vollediger en beter. Jij rekent op de deskundigheid van onze verzekeringsadviseurs zodat je weet welke verzekering het beste past bij jouw situatie.

Persoonlijk verzekeringsadvies bij verhoogd risico

Veel van onze relaties hebben een verhoogd risico om te verzekeren. Denk hierbij aan exclusieve woonhuizen, kostbare inboedels, kunst en een tweede woning in het buitenland. Altijd lastig om te verzekeren, altijd aangepaste voorwaarden in jouw nadeel. Dutch Uncles heeft hier een zeer goede verzekeringsoplossing voor met een excellente dekking. Onze verzekeringsadviseurs leveren maatwerk, zonder kleine lettertjes.

Marco gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en waar wij aan moesten denken om aan de aanpassing te voldoen.

Wim 14-01-2022
via Advieskeuze

Een goed gesprek en daarna zeer goede begeleiding.

Franka 14-01-2022
via Advieskeuze 

Deskundig en zeker van zijn zaak ondanks dat ik grote twijfels had over de haalbaarheid van deze grote stap.

Harrie 13-01-2022
via Advieskeuze

Dennis denkt mee in onze situatie en schetst mogelijkheden. Ik heb groot vertrouwen in zijn advies en bovendien heeft hij een persoonlijke benadering, heel prettig.

San 13-01-2022
via Advieskeuze 

We zijn goed geholpen door de adviseur en hebben daardoor goede keuzes kunnen maken.

Willem 11-01-2022
via Advieskeuze

Uitgebreid en goed gesprek/info. De hypotheek en aanvullende financiering was snel geregeld.

Henk 14-12-2021
via Advieskeuze

Uiterst vriendelijk geholpen en zeer vakkundig advies ontvangen bij het oversluiten van mijn hypotheek. Bij Dutch Uncles nemen ze de tijd voor je en ze verdiepen zich in je situatie, waardoor je weet dat je de goede keuze (hebt ge)maakt. Je voelt je gewaardeerd en op je gemak. Ik raad Dutch Uncles aan bij familie en vrienden.

SG 30-11-2021
via Advieskeuze 

De beste kwaliteit voor de beste prijs

Als je een verzekering afsluit via het internet zijn er veel zaken waar geen rekening mee wordt gehouden. Daarom heeft Dutch Uncles de juiste mix gevonden voor verzekeringsadvies! Wij zijn jouw onafhankelijke verzekeringsadviseur met concurrerende premies. Wij schatten voor jou in of een risico niet dubbel is verzekerd en of je zaken niet over het hoofd ziet. We vergelijken dus niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit. Zo kies je de beste verzekering voor jouw situatie.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze verzekeringsadviseurs!

Wil jij weten wat verzekeringsadvies voor jou betekent? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Hierin brengen onze onafhankelijke verzekeringsadviseurs duidelijk in kaart wat jouw wensen zijn en bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden. Aanvullend helpen wij je ook met vermogensadvies, pensioenadvies of ander financieel advies om grip te krijgen op jouw situatie en jouw vermogen te laten groeien.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Ben je opzoek naar onafhankelijk verzekeringsadvies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Dutch Uncles geven advies waarbij jij centraal staat.

Financiele_dienstverlening