Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

Over ons

Contact opnemen

Bij Dutch Uncles houden wij ons al ruim vijftien jaar bezig met het ontzorgen van onze zakelijke en particuliere klanten op financieel gebied. Met een deskundig en gedreven team van financieel adviseurs en onze partners, zorgen wij voor duidelijkheid en structuur in je financiën.

Wij zorgen voor inzicht in jouw financiële situatie

Bouw jij genoeg pensioen op? Kun jij je maandlasten verlagen? Wil jij weten hoe je jouw vermogen kan laten groeien? Of heb jij advies nodig over financiële keuzes voor jouw onderneming? Op deze én andere financiële vraagstukken geven wij antwoord. Wij kijken naar jouw financiële situatie en de best passende oplossing. Advies dat persoonlijk én onafhankelijk is. Wij helpen jou onder andere met kundig hypotheekadvies, pensioenadvies en vermogensadvies. Maar ook met andere financiële keuzes staan wij jou bij.

Daarom kies ik voor Dutch Uncles:

Persoonlijk, betrokken en deskundig. Dat is wat wij zijn. Bij ons ben jij als klant méér dan alleen een dossier. Elke situatie is anders en vereist maatwerk. Dat is waar wij sterk in zijn. Bij ons is een klant meer dan een dossier.

Persoonlijke en betrokken adviseurs

Onafhankelijk en deskundig advies

Voor zakelijke én particuliere klanten

Verduurzamen van je woning

Ook wij maken duurzame keuzes

Duurzame en bewuste keuzes maken wij niet alleen voor onze klanten. Zelf streven wij er ook naar om keuzes te maken die duurzaamheid stimuleren. Onze impact op het milieu verminderen zodat onze toekomst een stuk groener wordt. Zowel privé als zakelijk. Hoe wij dit doen? Onze adviseurs rijden elektrisch en onze bedrijfspanden en huizen zijn voorzien van energiebesparende voorzieningen zoals:

Zonnepanelen

Warmtepomp

Dak- en vloerisolatie

HR++ beglazing

Positieve impact bereik je samen

Als betrokken adviseurs dragen wij graag bij aan een betere samenleving. Onze betrokkenheid reikt dan ook verder dan alleen onze klanten. Als partner van Stichting Anders Eindhoven en sponsor van stichting Make a Wish Nederland helpen wij mensen in onze samenleving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij, want positieve impact bereik je samen.

hypotheekadviseur

Kom eens kennismaken met onze adviseurs

Wij maken graag tijd vrij om vrijblijvend kennis te maken en je te helpen bij je financiële keuzes!