Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl
Als je een verbouwingshypotheek afsluit, doe je dit vaak omdat je wil gaan verbouwen of renoveren. Maar ook vanwege de vele voordelen die eraan verbonden zijn. Want deze verbouwingslening gebruik je niet alleen voor de verbouwing van je eigen woning. Ook als jij een als je een tweede huis wil kopen of zelfs een auto, is deze lening geschikt. Daarom zetten wij voor jou de voordelen van een verbouwingshypotheek op een rijtje.

Door de lage rentetarieven is een verbouwingslening extra gunstig

Door de huidige, lage rentetarieven voor het afsluiten van deze hypotheekvorm is het nu een goed moment om deze af te sluiten. Of kies er voor om je huidige hypotheek aan te passen naar een lagere hypotheekrente. Geen idee hoe? Dan helpen wij jou graag verder met hypotheekadvies!

Niet alleen voor je eigen woning te gebruiken

Het geld van de verbouwingshypotheek is niet alleen geldig voor je eigen woning. Je mag dit geld ook stoppen in andere zaken. Denk hierbij aan een vakantiewoning, de aanschaf van een tweede huis of voor bijvoorbeeld een auto.

De rente is fiscaal aftrekbaar

Wist je ook dat de rente van de verbouwingslening fiscaal aftrekbaar is? Hierin is het wel belangrijk dat je de lening gebruikt voor jouw eigen woning. Bewaar alle rekeningen die te maken hebben met de verbouwing dus goed! Je moet aantonen dat het geld in de woning zit. Voor de aanschaf van een tweede huis of auto geldt dit voordeel dus niet.

Je verhoogt de waarde van je woning

Ga je veranderingen doorvoeren die de waarde van de woning verhogen? Zoals het toepassen van energiebesparende maatregelen? Dat is een gunstige ontwikkeling! Tevens kom je hierdoor in aanmerking voor een lagere hypotheekrente, doordat je minder financiert ten opzichte van de waarde van je woning.

Download onze whitepaper en lees alle voordelen over de verbouwingslening!

Natuurlijk biedt een verbouwingshypotheek nóg veel meer voordelen. Welke dat zijn? Dat lees je in onze gratis whitepaper over de verbouwingshypotheek. Na het lezen weet jij alles over de verbouwingshypotheek, de voordelen hiervan én of deze past bij jouw situatie. Heb je hierna nog vragen? Neem dan eens contact met ons op voor vrijblijvend financieel advies. Onze financieel adviseurs helpen jou hier graag mee verder!