Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

ADVIES VERBOUWINGSHYPOTHEEK

Dutch Uncles Most Trusted Advisors

Whitepaper: Waarom jij juist nu een verbouwingshypotheek moet afsluiten.

Denk jij aan het verbouwen van je huidige woning, omdat de huidige woningmarkt oververhit is? Of wellicht ben je aan het oriënteren naar een tweede huis als vakantiebestemming? Waarschijnlijk vraag je je dan af hoe je dit financieel rond gaat krijgen. Het gaat hier immers niet om een beslissing die je in één dag neemt. Gelukkig bestaat voor de financiering van een verbouwing of vakantiehuis een oplossing: een verbouwingshypotheek, ook wel tweede hypotheek genoemd.

Download nu de whitepaper!

* verplicht
whitepaper verbouwingshypotheek downloaden

Kies voor de verbouwingshypotheek!

Met een verbouwingshypotheek financier jij gemakkelijk je verbouwing of tweede huis tegen gunstige voorwaarden. Wist je bijvoorbeeld dat de hypotheekrente momenteel ontzettend laag is. Hier profiteer jij nog jarenlang van als jij de verbouwingshypotheek afsluit. Daarnaast zitten er ook financiële voordelen aan deze hypotheekvorm én is het verduurzamen van je woning extra voordelig.
Naast voordelen zijn er ook andere zaken waar je rekening mee moet houden tijdens het afsluiten van de hypotheek. Heb je ook gedacht aan alle kosten die erbij komen kijken? En weet je of je wel in aanmerking komt voor een verbouwingshypotheek? Wij vertellen je alles waar je rekening mee moet houden en meer als jij een verbouwingshypotheek afsluit!

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen?

Financiele_dienstverlening