Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

JOUW HYPOTHEEKADVISEUR IN EINDHOVEN

Dutch Uncles Advisors

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Eindhoven van Dutch Uncles

Wil jij jouw eerste huis kopen in Eindhoven, verhuizen of lagere maandlasten? Dutch Uncles is jouw hypotheekadviseur in Eindhoven! Bij Dutch Uncles Eindhoven krijg je een berekening van de maximale hypotheek met aansluitend het beste hypotheekadvies in Eindhoven. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw situatie. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Eindhoven zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheekadvies beantwoord jouw hypotheekvragen

De huizenmarkt heeft in een rap tempo flinke veranderingen ondergaan. Zo zijn de afgelopen jaren de huizenprijzen gestegen, speelt verduurzaming van de woning steeds vaker een rol en wil als woningzoekende weten wat je maximaal mag lenen voor je een huis koopt. Als erkend hypotheekadviseur weten wij altijd wat er speelt binnen de huidige financiële markt. Deze kennis en expertise vertalen wij door naar jouw financiële situatie: 

  • Hoe kan jij de verduurzaming van je woning financieren?
  • Hoeveel hypotheek kan jij afsluiten?
  • Is het mogelijk om de maandlasten te verlagen?
  • Is het verstandiger om te verbouwen of te verhuizen?
  • Welke hypotheekvorm past bij jouw situatie?
  • Wat is het verschil tussen een 

Als jij tegen deze en meer vragen aanloopt, is hypotheekadvies van Dutch Uncles een waardevolle aanvulling. Als onafhankelijk hypotheekadviseur zijn wij niet gebonden aan een hypotheekverstrekker. Daarom bieden wij jou eerlijk en onafhankelijk advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie zodat jij de beste financiële keuzes maakt.

Marco gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en waar wij aan moesten denken om aan de aanpassing te voldoen.

Wim 14-01-2022
via Advieskeuze

Een goed gesprek en daarna zeer goede begeleiding.

Franka 14-01-2022
via Advieskeuze

Deskundig en zeker van zijn zaak ondanks dat ik grote twijfels had over de haalbaarheid van deze grote stap.

Harrie 13-01-2022
via Advieskeuze

Dennis denkt mee in onze situatie en schetst mogelijkheden. Ik heb groot vertrouwen in zijn advies en bovendien heeft hij een persoonlijke benadering, heel prettig.

San 13-01-2022
via Advieskeuze

We zijn goed geholpen door de adviseur en hebben daardoor goede keuzes kunnen maken.

Willem 11-01-2022
via Advieskeuze

Uitgebreid en goed gesprek/info. De hypotheek en aanvullende financiering was snel geregeld.

Henk 14-12-2021
via Advieskeuze

Uiterst vriendelijk geholpen en zeer vakkundig advies ontvangen bij het oversluiten van mijn hypotheek. Bij Dutch Uncles nemen ze de tijd voor je en ze verdiepen zich in je situatie, waardoor je weet dat je de goede keuze (hebt ge)maakt. Je voelt je gewaardeerd en op je gemak. Ik raad Dutch Uncles aan bij familie en vrienden.

SG 30-11-2021
via Advieskeuze

De onafhankelijke hypotheekadviseurs van Dutch Uncles helpen bij het afsluiten van de juiste hypotheek.

Op zoek naar persoonlijk hypotheekadvies?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een hypotheekadviseur.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Eindhoven

Bij Dutch Uncles ben jij verzekerd van persoonlijke begeleiding tijdens het gehele proces. Ook als je een bestaande hypotheek wil aanpassen of oversluiten helpen we je verder. Het afsluiten van de hypotheek voor jouw woning is een belangrijke beslissing. Bij Dutch Uncles helpen wij, naast hypotheekadvies, mee met een compleet overzicht. Denk hierbij aan een financiële planning, pensioenadvies, vermogensbeheer, verzekeringen en hulp bij belastingadvies. We brengen de huidige financiële situatie in kaart en hebben oog voor de toekomst.

Wij kijken verder met hypotheekadvies in Eindhoven

Jouw hypotheek dient in de toekomst geheel dan wel gedeeltelijk te worden afgelost. En juist de manier waarop, maakt het voor veel mensen ingewikkeld. Een hypotheek afsluiten is namelijk maatwerk. Wat zijn de verschillende hypotheken? Past een lineaire hypotheek bij jouw situatie of komt een annuïteitenhypotheek beter uit? Het hypotheekadvies van Dutch Uncles geeft hier antwoord op, want een hypotheek afsluiten is veel meer dan de laagste rente. Een lage rente zien wij als vanzelfsprekend. Bij Dutch Uncles kijken wij verder;

  • Hypotheekadvies in een persoonlijk gesprek;
  • Deskundig en onafhankelijk advies;
  • Vergelijkt de verschillende producten van verschillende hypotheekaanbieders;
  • Helpt bij het maken van financiële keuzes.

Onze hypotheekadviseur in Eindhoven zorgt voor financiële rust en zekerheid

De reden dat wij jou hiermee helpen is simpel. Onze doelstelling is financiële rust en zekerheid creëren, nu en in de toekomst. Bij veel gezinnen is de hypotheek de grootste maandelijkse uitgave. Dus als er iets verandert in de financiële situatie van het gezin, dan zijn de gevolgen voor de betaalbaarheid van de hypotheek ook groot. We vinden het essentieel dat onze klanten een optimale vermogensopbouw op de langere termijn combineren met het beschikbaar hebben van een financiële buffer op de korte termijn.

Kan jij hier ook onze hulp bij gebruiken? De onafhankelijke hypotheekadviseurs van Dutch Uncles gaan graag met jou in gesprek hierover! 

Kantoor Eindhoven
Videolab Strijp S
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Kantoor Eindhoven
Videolab Strijp S
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven