Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

RECENSIES

Dutch Uncles Advisors

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bent u onlangs bij ons op gesprek geweest en tevreden over het gekregen advies? Beoordeel ons op Advieskeuze.nl en deel uw ervaringen met andere consumenten. Zo bouwen we samen aan een financiële wereld waarop we kunnen vertrouwen.

Uw mening telt!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  door Dianne – 06-05-2020 – via Advieskeuze 
Goed bereikbaar, betrouwbaar en gewoon deskundig en duidelijk advies.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  door R&G – 19-12-2019 – via Advieskeuze 
Adviseur was doelgericht met onze (financiële situatie) in het onderzoek bezig, Kort en krachtige antwoorden op al onze vragen.
Goede uitleg waarom voor ons de beste vorm van hypotheek was, na gedegen onderzoek door de adviseur.
Altijd bereikbaar en behulpzaam. Gaf een betrouwbare indruk.
Alom, we zijn heel blij om met deze adviseur in zee te zijn gegaan.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  door Michel – 28-10-2019 – via Advieskeuze
De heren van Dutch Uncles (Dennis en Marco) hebben mij een deskundig advies gegeven. Professioneel en een heldere communicatie!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  door Frank – 01-04-2019 – via Advieskeuze
Ontspannen kennismaken, oprechte interesse van de adviseur, grondige analyse van de situatie en de adviseur komt vooral met oplossingen. Er is meer mogelijk dan aanvankelijk door mij gedacht.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  door Mark – 15-02-2019 – via Advieskeuze
De adviseur heeft ons bijgestaan bij de aankoop van ons eerste huis. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij dit als zeer prettig hebben ervaren. Hij is zeer deskundig, kan ook de moeilijkere materie duidelijk uitleggen en denkt waar nodig out of the box. Als we extra vragen hadden konden wel altijd bij hem terecht en het gehele proces ging zeer vlotjes. Dutch Uncles, een absolute aanrader!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  door Tevreden klant – 28-6-2018  – via Advieskeuze
De adviseur zijn erg betrouwbare personen. De adviseur luistert heel erg goed naar de klant en adviseert ook heel eerlijk. Hij zal geen product verkopen als hij er niet van overtuigd is dat dit goed zou zijn voor de klant. Een tevreden klant is voor hem belangrijk. Je bent voor hem zeker geen nummer. De adviseur komt gemaakte afspraken na en is altijd erg attent. Voor ons zijn het toppertjes!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  door Ursula – 15-5-2018  – via Advieskeuze
Persoonlijk, Open, Meedenkend in mogelijkheden. Fijne sparringpartner. Mijn situatie gaf wat uitdagingen. De adviseur was bereid om met mij mee te denken in mogelijkheden.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  door Anoniem – 27-04-2018  – via Advieskeuze
Correcte vraagstelling, gericht zoeken naar oplossingen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐   door CvdH – 11-12-2017  – via Advieskeuze
We zijn goed geholpen door de adviseur, hij is persoonlijk en niet statisch. Dat was voor ons een fijne manier van communiceren. Als we vragen hadden buitemom de afspraken konden we altijd even een e-mail sturen of bellen. Of de adviseur zelf gaf antwoord of één van z’n collega’s, meestal binnen één dag al. Dat is zeker prettig, vooral als het om een huis kopen gaat.

 

 

Advieskeuze is het online platform waarop financieel adviesorganisaties hun diensten, tarieven en medewerkers gratis kunnen presenteren. Klanten kunnen de ervaringen met hun financieel adviseur delen door een review te geven. De volledige onafhankelijkheid, de betrouwbare informatie en de authenticiteit van reviews staan voorop.
De Consumentenbond ondersteunt het initiatief en heeft een aandelenbelang van 40%, dat zal uitgroeien naar een meerderheidsbelang. Hiermee wordt geborgd dat het platform onafhankelijk blijft.

Wilt meer inzicht in onze werkwijze?

Bekijk alle recensies op Advieskeuze.nl

Heeft u een klacht over onze financiële dienstverlening?

Wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet (helemaal) tevreden bent over onze dienstverlening. U kunt dan een klacht indienen. Klik op AFM voor informatie over de klachtenprocedure.