Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

UW HYPOTHEEKADVISEUR IN BREDA

Dutch Uncles Advisors

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheek advies krijgt u bij Dutch Uncles in Breda

Dutch Uncles Breda is hét adres waar u terecht kunt voor persoonlijk hypotheekadvies en voor advies over andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje. Uiteindelijk gaat het erom dat u een hypotheek afsluit die past bij uw wensen en mogelijkheden. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor u de hypotheek die het beste bij u past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheekadvies in Breda

Een huis kopen is een grote stap. Of u nu starter bent op de woningmarkt of wilt doorgroeien naar uw droomhuis, bij het aanvragen van een hypotheek komt vaak veel meer kijken dan u in eerste in stantie denkt. Welke invloed heeft een hypotheek bijvoorbeeld op uw financiele situatie in de toekomst? In uw leven kan namelijk veel veranderen. Bijvoorbeeld met uw werk of relatie. U kunt er bij Dutch Uncles op vertrouwen dat u altijd passend hypotheekadvies bij uw persoonlijke situatie krijgt.

Oog op de toekomst
U staat voor een belangrijke financiële beslissing voor een langere termijn, het afsluiten van een hypotheek. Goed hypotheekadvies is noodzakelijk is om een juiste beslissing te kunnen nemen. Uw hypotheek dient in de toekomst geheel dan wel gedeeltelijk te worden afgelost. Juist de manier waarop, maakt het voor veel mensen ingewikkeld. Bij Dutch Uncles krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op uw behoefte en wensen. De hypotheek adviseurs van Dutch Uncles bieden meer dan alleen de laagste rente. Een lage rente zien wij als vanzelfsprekend. Bij Dutch Uncles kijken wij verder door het vergelijken van verschillende hypotheekaanbieders, het helpen bij het maken van financiële keuzes en het geven van deskundig en onafhankelijk advies. Neem de tijd om de hypotheek goed te regelen, Dutch Uncles helpt u graag met het maken van de juiste keuzes.

'De adviezen en expertise waren zeer professioneel, en de sfeer van de gesprekken voelde informeel.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Kvb 15-01-2021 
via Advieskeuze 

'De hypotheek die bij andere adviseurs niet mogelijk was, is door Dutch Uncles wel gerealiseerd'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Geert B 25-11-2020 
via Advieskeuze 

'Duidelijk en goed geholpen! had veel goede tips en heeft alles goed geregeld'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Svdl 02-11-2020
via Advieskeuze 

'Goed uitzoekwerk, correcte contacten en correspondentie. Meegedacht in de mogelijkheden.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Jan 27-08-2020
via Advieskeuze 

'Fijne gesprekspartner, niet te formeel. Verstand van zaken. Onafhankelijk.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Lisa & Arjan 06-08-2020
via Advieskeuze 

'No nonsense advies wat bij de privé situatie past.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Anoniem 20-05-2020
via Advieskeuze

'Goed bereikbaar, betrouwbaar en gewoon deskundig en duidelijk advies.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Dianne 06-05-2020
via Advieskeuze

'Adviseur was doelgericht met onze (financiële situatie) in het onderzoek bezig, Kort en krachtige antwoorden op al onze vragen. Goede uitleg waarom voor ons de beste vorm van hypotheek was, na gedegen onderzoek door de adviseur.
Altijd bereikbaar en behulpzaam. Gaf een betrouwbare indruk. Alom, we zijn heel blij om met deze adviseur in zee te zijn gegaan.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

R&G 19-12-2019
via Advieskeuze

'De heren van Dutch Uncles (Dennis en Marco) hebben mij een deskundig advies gegeven. Professioneel en een heldere communicatie!'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Michel 28-10-2019
via Advieskeuze 

"Ontspannen kennismaken, oprechte interesse van de adviseur, grondige analyse van de situatie en de adviseur komt vooral met oplossingen. Er is meer mogelijk dan aanvankelijk door mij gedacht."

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Frank 01-04-2019
via Advieskeuze 

"De adviseur heeft ons bijgestaan bij de aankoop van ons eerste huis. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij dit als zeer prettig hebben ervaren. Hij is zeer deskundig, kan ook de moeilijkere materie duidelijk uitleggen en denkt waar nodig out of the box. Als we extra vragen hadden konden wel altijd bij hem terecht en het gehele proces ging zeer vlotjes. Dutch Uncles, een absolute aanrader!"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Mark - 15-02-2019
via Advieskeuze

Wilt u advies over een hypotheek?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een adviseur.

De onafhankelijke adviseurs van Dutch Uncles in Breda helpen bij het afsluiten van de juiste hypotheek.

Uw hypotheek dient in de toekomst geheel dan wel gedeeltelijk te worden afgelost. En juist de manier waarop, maakt het voor veel mensen ingewikkeld. Het hypotheekadvies via Dutch Uncles is veel meer dan alleen de laagste rente. Een lage rente zien wij als vanzelfsprekend. Bij Dutch Uncles kijken wij verder;

  • Hypotheekadvies in een persoonlijk gesprek
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Vergelijkt de verschillende producten van verschillende hypotheekaanbieders
  • Helpt u bij het maken van financiële keuzes

De reden dat we dat doen is simpel. Onze doelstelling is financiële rust en zekerheid, nu en in de toekomst. Bij veel gezinnen is de hypotheek de grootste maandelijkse uitgave. Dus als er iets verandert in de financiële situatie van het gezin dan zijn de gevolgen voor de betaalbaarheid van de hypotheek ook groot. We vinden het daarbij essentieel dat onze klanten een optimale vermogensopbouw op de langere termijn combineren met het beschikbaar hebben van een financiële buffer op de korte termijn.

Bel 076 766 00 40 of neem contact op via onderstaand formulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Kantoor Breda
De Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA  Breda

Kantoor Breda
De Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA  BREDA