Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

VERMOGENSBEHEER EN STRATEGIEËN

Dutch Uncles Advisors

Dutch Uncles is een onafhankelijk, professioneel intermediair voor vermogensbeheer en vermogensstrategieën

Wat houdt u netto per maand over om van te leven? En welke toekomstwensen heeft u? Zijn er ook nog risico’s waar u rekening mee wilt houden? Financiële planning is geen doel op zich, het is planmatig omgaan met uw financiële mogelijkheden en bedreigingen op een zo efficiënt mogelijke manier en het blijven bewaken van uw financiele huishouding. Dutch Uncles helpt u bij het onder controle houden van uw netto besteedbaar inkomen door middel van een financiële planning.

Vermogensstrategie is een combinatie van vermogensadvies en financiële planning

Wilt u sparen of juist beleggen? Hoe structureert u uw vermogen fiscaal optimaal? Wij maken werk van het in stand houden van uw vermogen en dit vervolgens te laten groeien. Dutch Uncles heeft alle competenties in huis om uitgaand van uw persoonlijke situatie, eisen, wensen en behoefte aan financiële veiligheid, een passende vermogensstrategie te structureren, te implementeren en niet te vergeten, continu te evalueren en aan te passen aan veranderingen.
Uiteraard kan dit ook in combinatie met uw hypotheek. Een hypotheek en uw eigen woning kunnen immers ook voor een stuk vermogensopbouw zorgen.

"Denkt zeer goed mee in onze persoonlijke situatie. Is zeer betrouwbaar en heeft goede relaties in financiele wereld. Daarnaast een ondersteunend goede collega Dennis die altijd daar is om mee te denken en helpen"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

 - 24-8-2018 
via Advieskeuze

"De betrouwbare adviseur luistert heel erg goed naar de klant en adviseert ook heel eerlijk. Hij zal geen product verkopen als hij er niet van overtuigd is dat dit goed zou zijn. Een tevreden klant is voor hem belangrijk. Je bent voor hem zeker geen nummer. De adviseur komt gemaakte afspraken na en is altijd erg attent. Voor ons zijn het toppertjes!."

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Tevreden klant – 28-6-2018
via Advieskeuze

"Persoonlijk, open & meedenkend in alle mogelijkheden. Een fijne sparringpartner. Mijn situatie gaf wat uitdagingen maar de adviseur was bereid om met mij mee te denken in mogelijkheden."

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

door Ursula – 15-5-2018  
via Advieskeuze

"Correcte vraagstelling, gericht zoeken naar oplossingen."

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

door Anoniem – 27-04-2018 
via Advieskeuze

"We zijn goed geholpen door de adviseur, hij is persoonlijk en niet statisch. Dat was voor ons een fijne manier van communiceren. Als we vragen hadden buitemom de afspraken konden we altijd even een e-mail sturen of bellen. Of de adviseur zelf gaf antwoord of één van z’n collega’s, meestal binnen één dag al. Dat is zeker prettig, vooral als het om een huis kopen gaat."

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

door CvdH – 11-12-2017 
via Advieskeuze

Wilt u ook uw vermogen laten groeien?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.