Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

FINANCIËLE PLANNING EN BELEGGINGSADVIES

Dutch Uncles Advisors

Dutch Uncles is een onafhankelijk, professioneel intermediair binnen de financiële dienstverlening

Uw financiën altijd op orde? Financiële coaching en zekerheid met een serviceabonnement. Onze abonnementsvormen bestaan uit verschillende diensten en helpen u om periodiek te controleren of uw financiële planning nog aansluit bij de actualiteit en uw wensen. Door financiële producten goed te onderhouden, blijven uw financiën goed aansluiten op uw persoonlijke situatie. Tegenvallers zoals arbeidsongeschiktheid of werkloosheid kunnen voldoende opgevangen worden. En u profiteert van besparingsmogelijkheden.

Financieel advies voor particulier en ondernemer

Duidelijk, transparant en onafhankelijk. Dat is wat u van ons mag verwachten. U heeft gekozen voor Dutch Uncles, omdat u de beste service wenst. Wij vinden het dan ook belangrijk om onze klanten individueel, naar eigen behoefte, service te verlenen! U bepaalt uiteraard zelf of en in welke mate u gebruik wenst te maken van onze diensten. Welke financiële service past bij u? U betaalt een vergoeding voor het door u gekozen serviceniveau. De financieel adviseurs van Dutch Uncles laten u precies zien wat u van ons mag verwachten!

'De adviezen en expertise waren zeer professioneel, en de sfeer van de gesprekken voelde informeel.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Kvb 15-01-2021 
via Advieskeuze 

'De hypotheek die bij andere adviseurs niet mogelijk was, is door Dutch Uncles wel gerealiseerd'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Geert B 25-11-2020 
via Advieskeuze 

'Duidelijk en goed geholpen! had veel goede tips en heeft alles goed geregeld'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Svdl 02-11-2020
via Advieskeuze 

'Goed uitzoekwerk, correcte contacten en correspondentie. Meegedacht in de mogelijkheden.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Jan 27-08-2020
via Advieskeuze 

'Fijne gesprekspartner, niet te formeel. Verstand van zaken. Onafhankelijk.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Lisa & Arjan 06-08-2020
via Advieskeuze 

'No nonsense advies wat bij de privé situatie past.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Anoniem 20-05-2020
via Advieskeuze

'Goed bereikbaar, betrouwbaar en gewoon deskundig en duidelijk advies.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Dianne 06-05-2020
via Advieskeuze

'Adviseur was doelgericht met onze (financiële situatie) in het onderzoek bezig, Kort en krachtige antwoorden op al onze vragen. Goede uitleg waarom voor ons de beste vorm van hypotheek was, na gedegen onderzoek door de adviseur.
Altijd bereikbaar en behulpzaam. Gaf een betrouwbare indruk. Alom, we zijn heel blij om met deze adviseur in zee te zijn gegaan.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

R&G 19-12-2019
via Advieskeuze

'De heren van Dutch Uncles (Dennis en Marco) hebben mij een deskundig advies gegeven. Professioneel en een heldere communicatie!'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Michel 28-10-2019
via Advieskeuze 

"Ontspannen kennismaken, oprechte interesse van de adviseur, grondige analyse van de situatie en de adviseur komt vooral met oplossingen. Er is meer mogelijk dan aanvankelijk door mij gedacht."

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Frank 01-04-2019
via Advieskeuze 

"De adviseur heeft ons bijgestaan bij de aankoop van ons eerste huis. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij dit als zeer prettig hebben ervaren. Hij is zeer deskundig, kan ook de moeilijkere materie duidelijk uitleggen en denkt waar nodig out of the box. Als we extra vragen hadden konden wel altijd bij hem terecht en het gehele proces ging zeer vlotjes. Dutch Uncles, een absolute aanrader!"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Mark - 15-02-2019
via Advieskeuze

Wilt u een persoonlijk advies?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor financieel advies voor particulier of zakelijk.

Abonnementen financiële dienstverlening

3 sterren abonnement à € 21,25 per maand excl. BTW

Beheer hypotheekovereenkomst
Archivering van de documenten inzake uw hypotheek die via ons kantoor is gesloten. Hieronder vallen ook de in combinatie met uw hypotheek afgesloten vermogensopbouwproducten, overlijdensrisicoverzekeringen en betalingbeschermers.

Onderhoud hypotheekovereenkomst
Informatie over relevante veranderingen van algemene aard op het gebied van sociale of fiscale wetgeving voor zover in het algemeen van belang voor consumenten met een hypothecair krediet. Daarnaast verzorgen wij een jaarlijkse controle of uw hypotheek nog passend is bij uw actuele persoonlijke situatie.

Dienstverlening
Dagelijkse controle hoe uw hypotheek zich verhoudt tot het actuele aanbod van diverse geldverstrekkers. Advies over de te kiezen rentevastperiode bij het verstrijken van uw bestaande rentevastperiode. Voorafgaand aan het moment waarop de hypotheek moet worden afgelost, bespreken wij op welke wijze deze aflossing het best kan geschieden.

4 sterren abonnement à € 44,25 per maand excl. BTW

Alle zaken zoals hiervoor genoemd onder het 3 sterren abonnement.

Inventarisatie schadeverzekeringen
Heeft u alle verzekeringen die u nodig heeft? Bent u niet dubbel verzekerd? Heeft u verzekeringen met de juiste prijs-kwaliteitverhouding?

Schadeafwikkeling service
U krijgt persoonlijke begeleiding bij schade. Wij nemen u het werk uit handen ten aanzien van schade van de bij Dutch Uncles lopende schadepolissen (ter waarde van € 100,-).

Aangifte inkomstenbelasting
Wij verzorgen jaarlijks uw aangifte inkomstenbelasting (ter waarde van € 250,-).

Voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting
Wij verzorgen de aanpassing van uw voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting aan gewijzigde persoonlijke dan wel financiële omstandigheden (ter waarde van € 100,-).

Priority Response Service
U krijgt altijd voorrang in de behandeling van uw vragen ten opzichte van onze klanten met een 3 sterren abonnement.

Een jaarlijks hypotheek update gesprek
Wat is de ontwikkeling van de waarde van uw woning ten opzichte van uw hypotheek? Is er ondertussen een rentekorting mogelijk? Lost u voldoende af op uw hypotheek? Is uw vermogensopbouw nog in lijn met uw wens en verwachting? Zijn er op dit moment betere alternatieven (op basis van prijs- kwaliteitverhouding) voor de destijds afgesloten overlijdensrisicoverzekering en/of betalingsbeschermer? Kortom: Is een en ander nog passend bij uw persoonlijke situatie? Het adviesgesprek vindt plaats op ons kantoor te Breda (ter waarde van € 275,-).

5 sterren abonnement à € 66,25 per maand excl. BTW

Alle zaken zoals hiervoor genoemd onder het 4 sterren abonnement.

Een online financiële planning (ter waarde van € 750,-)
Hierin komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • uw hypotheek
  • uw pensioen
  • uw arbeidsongeschiktheidsrisico
  • uw werkloosheidsrisico
  • uw overlijdensrisico
  • uw vermogensstructurering
  • uw fiscale structurering

Ten behoeve van uw online financiële planning ontvangt u een unieke toegangscode waardoor wij samen met u de financiële planning up-to-date kunnen houden en u altijd, op ieder gewenst moment, uw financiële planning kunt bekijken. Een demo hiervan kunt u bekijken op www.mijnkluis.nl. Op deze wijze bent u verzekerd van inzicht in en optimalisatie van uw financiële huishouding!

Financiële planning bespreken, één gesprek per jaar (ter waarde van € 275,-).
De bespreking kan naar keuze plaatsvinden bij ons op kantoor dan wel bij u thuis.

Verzorgen jaarruimteberekening
Heeft u voldoende pensioen? Zo niet, dan kunnen wij voor u berekenen welk bedrag u jaarlijks (fiscaal aftrekbaar) kunt storten op een lijfrenterekening.

Priority Response Service
U krijgt altijd voorrang in de behandeling van uw vragen ten opzichte van onze klanten met een 4 sterren abonnement.

Betalingswijze

U kunt uw abonnement vooraf per jaar dan wel periodiek per maand middels automatische incasso voldoen. Bij betaling per maand betaalt u een opslag van 6% t.o.v. de jaarbetaling. Voorbeeld: Bij het 5 sterren abonnement betaalt u per jaar € 750,- of per maand € 750,- gedeeld door 12 plus 6%, zijnde € 66,25.

Bij het afsluiten van een hypotheek of andere financiële producten geldt dat u kunt kiezen of u ons wilt belonen volgens een vaste fee of op uurtarief. Naast deze beloningsmodellen is het mogelijk om voor schadeverzekeringen een beloning te kiezen op provisiebasis. Tarieven worden uiteraard op voorhand met u besproken zodat inzichtelijk wordt wat onze advisering kost.

Wanneer u geen gebruik wenst te maken van enige abonnementsvorm dan dienen wij u een uurtarief in rekening te brengen welke afhankelijk is van uw vraagstelling en de daarvoor in te schakelen junior dan wel senior adviseur. Deze tarieven treft u aan in ons dienstverleningsdocument die wij u indien gewenst kunnen mailen.

Tell a friend!

Indien u een vriend, familielid of bekende doorverwijst, krijgt deze persoon 50% korting op de abonnementskosten voor het eerste jaar!