Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel +31 (0)76 766 00 40 of mail info@dutchuncles.nl

FINANCIËLE PLANNING EN BELEGGINGSADVIES

Dutch Uncles Advisors

Dutch Uncles is een onafhankelijk, professioneel intermediair binnen de financiële dienstverlening

Uw financiën altijd op orde? Financiële coaching en zekerheid met een serviceabonnement. Onze abonnementsvormen bestaan uit verschillende diensten en helpen u om periodiek te controleren of uw financiële planning nog aansluit bij de actualiteit en uw wensen. Door financiële producten goed te onderhouden, blijven uw financiën goed aansluiten op uw persoonlijke situatie. Tegenvallers zoals arbeidsongeschiktheid of werkloosheid kunnen voldoende opgevangen worden. En u profiteert van besparingsmogelijkheden.

Financieel advies voor particulier en ondernemer

Duidelijk, transparant en onafhankelijk. Dat is wat u van ons mag verwachten. U heeft gekozen voor Dutch Uncles, omdat u de beste service wenst. Wij vinden het dan ook belangrijk om onze klanten individueel, naar eigen behoefte, service te verlenen! U bepaalt uiteraard zelf of en in welke mate u gebruik wenst te maken van onze diensten. Welke financiële service past bij u? U betaalt een vergoeding voor het door u gekozen serviceniveau. De financieel adviseurs van Dutch Uncles laten u precies zien wat u van ons mag verwachten!

Uitgebreid en goed gesprek/info. De hypotheek en aanvullende financiering was snel geregeld.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Henk 14-12-2021
via Advieskeuze 

Uiterst vriendelijk geholpen en zeer vakkundig advies ontvangen bij het oversluiten van mijn hypotheek. Bij Dutch Uncles nemen ze de tijd voor je en ze verdiepen zich in je situatie, waardoor je weet dat je de goede keuze (hebt ge)maakt. Je voelt je gewaardeerd en op je gemak. Ik raad Dutch Uncles aan bij familie en vrienden.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

SG 30-11-2021
via Advieskeuze 

Marco is een zeer kundig adviseur, hij vergelijkt zaken & legt deze in begrijpelijke taal uit. Analyseert situaties & komt dan met een passend advies. Zijn overige medewerkers nemen hierin een voorbeeld & een ‘’voorbeeld doet volgen’’. Erg prettige club ‘’Dutch Uncles’’.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jürgen & Francie IJsveld 21-11-2021
via Advieskeuze 

Persoonlijk advies op maat. Luisteren goed naar wat je belangrijk vindt en proberen je echt verder te helpen

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

GM 10-11-2021 
via Advieskeuze

Vriendelijke, vertrouwenwekkende adviseur. Doelgericht en duidelijk.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

A. 24-10-2021
via Advieskeuze 

Het was goed, duidelijk en eerlijk advies. Bij vragen werden deze snel en goed beantwoord. Ook de afhandeling verliep vlot en soepel en ze denken goed mee. Ik kan Dutch Uncles zeker aanraden.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

E. 18-09-2021
via Advieskeuze 

'Open communicatie waarin alle belangrijke zaken worden besproken. Ruimte om vragen te stellen die ook duidelijk beantwoord worden'. 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Vanja 14-09-2021
via Advieskeuze 

'In het verleden meerdere gehad. Dutch Uncles is voor mij enige partij die adviezen geven die er toe doen en je verder helpen. In mijn geval als ondernemer zijn dergelijke trajecten complex en hier werd ik ontzorgd en regelden ze het gewoon.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

RB 04-08-2021
via Advieskeuze 

'Duidelijk, kundig, legt goed relatie met bredere financiële planning, prettige gesprek.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

WD 22-07-2021 
via Advieskeuze

'Gedegen advies toegespitst om mijn persoonlijke situatie. Voldoende tijd en ruimte genomen om alles te belichten. Zeer blij met de uitkomst!'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Peter 22-06-2021
via Advieskeuze 

Zeer persoonlijke aandacht. Ook ruimte voor het verhaal achter de financiële vraag. Korte lijntjes met hoge bereikbaarheid
Snelle reactietijden. Flexibiliteit. Meedenken met de klant. Volledig vertrouwd advies, maar bovenal financiële rust.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Eric 18-06-2021
via Advieskeuze 

'Vanaf het begin werden we zeer goed bezocht, tijdens de uitwisseling van elektronische correspondentie of Telefonica. En vanuit mijn oogpunt, waren alle medewerkers van dit bedrijf altijd zeer attent en vriendelijk. En, ik mag niet vergeten te vermelden dat we zeer tevreden zijn met het eindresultaat.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Fernando 10-06-2021
via Advieskeuze 

'Het gegeven advies sloot aan op mijn eigen verwachtingen en we hebben de ruimte genomen om inhoudelijk de voor en tegens met elkaar door te spreken zodat er een gedegen besluit door mij kon worden genomen. Geheel onafhankelijk van welke hypotheekverstrekker dan ook. Echt gericht op de eigen situatie.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

WJ 01-06-2021 
via Advieskeuze

'Prettige manier van communiceren, snelle reactietijd bij tussentijdse vragen.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Yvette 17-05-2021
via Advieskeuze 

'Fijn en persoonlijk advies, toegespits op mijn huidige situatie'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Anoniem 19-04-2021
via Advieskeuze 

'Voor mijn gevoel zeer goed geholpen bij advies zowel privé als zakelijk. Hypotheek na tevredenheid afgesloten. Goed bereikbaar voor advies.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Janssen 23-03-2021
via Advieskeuze 

'Zeer kundig geholpen met een nieuwe hypotheek. Ze hebben alles uitgezocht wat voor ons het beste was.'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Patrick & Bianca 19-03-2021 
via Advieskeuze

'We hadden goed contact met elkaar alles was duidelijk we konden ten alle tijden bellen of mailen met onze vragen'

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Hanneke 08-03-2021
via Advieskeuze 

Wilt u een persoonlijk advies?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor financieel advies voor particulier of zakelijk.

Abonnementen financiële dienstverlening

3 sterren abonnement à € 21,25 per maand excl. BTW

Beheer hypotheekovereenkomst
Archivering van de documenten inzake uw hypotheek die via ons kantoor is gesloten. Hieronder vallen ook de in combinatie met uw hypotheek afgesloten vermogensopbouwproducten, overlijdensrisicoverzekeringen en betalingbeschermers.

Onderhoud hypotheekovereenkomst
Informatie over relevante veranderingen van algemene aard op het gebied van sociale of fiscale wetgeving voor zover in het algemeen van belang voor consumenten met een hypothecair krediet. Daarnaast verzorgen wij een jaarlijkse controle of uw hypotheek nog passend is bij uw actuele persoonlijke situatie.

Dienstverlening
Dagelijkse controle hoe uw hypotheek zich verhoudt tot het actuele aanbod van diverse geldverstrekkers. Advies over de te kiezen rentevastperiode bij het verstrijken van uw bestaande rentevastperiode. Voorafgaand aan het moment waarop de hypotheek moet worden afgelost, bespreken wij op welke wijze deze aflossing het best kan geschieden.

4 sterren abonnement à € 44,25 per maand excl. BTW

Alle zaken zoals hiervoor genoemd onder het 3 sterren abonnement.

Inventarisatie schadeverzekeringen
Heeft u alle verzekeringen die u nodig heeft? Bent u niet dubbel verzekerd? Heeft u verzekeringen met de juiste prijs-kwaliteitverhouding?

Schadeafwikkeling service
U krijgt persoonlijke begeleiding bij schade. Wij nemen u het werk uit handen ten aanzien van schade van de bij Dutch Uncles lopende schadepolissen (ter waarde van € 100,-).

Aangifte inkomstenbelasting
Wij verzorgen jaarlijks uw aangifte inkomstenbelasting (ter waarde van € 250,-).

Voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting
Wij verzorgen de aanpassing van uw voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting aan gewijzigde persoonlijke dan wel financiële omstandigheden (ter waarde van € 100,-).

Priority Response Service
U krijgt altijd voorrang in de behandeling van uw vragen ten opzichte van onze klanten met een 3 sterren abonnement.

Een jaarlijks hypotheek update gesprek
Wat is de ontwikkeling van de waarde van uw woning ten opzichte van uw hypotheek? Is er ondertussen een rentekorting mogelijk? Lost u voldoende af op uw hypotheek? Is uw vermogensopbouw nog in lijn met uw wens en verwachting? Zijn er op dit moment betere alternatieven (op basis van prijs- kwaliteitverhouding) voor de destijds afgesloten overlijdensrisicoverzekering en/of betalingsbeschermer? Kortom: Is een en ander nog passend bij uw persoonlijke situatie? Het adviesgesprek vindt plaats op ons kantoor te Breda (ter waarde van € 275,-).

5 sterren abonnement à € 66,25 per maand excl. BTW

Alle zaken zoals hiervoor genoemd onder het 4 sterren abonnement.

Een online financiële planning (ter waarde van € 750,-)
Hierin komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • uw hypotheek
  • uw pensioen
  • uw arbeidsongeschiktheidsrisico
  • uw werkloosheidsrisico
  • uw overlijdensrisico
  • uw vermogensstructurering
  • uw fiscale structurering

Ten behoeve van uw online financiële planning ontvangt u een unieke toegangscode waardoor wij samen met u de financiële planning up-to-date kunnen houden en u altijd, op ieder gewenst moment, uw financiële planning kunt bekijken. Een demo hiervan kunt u bekijken op www.mijnkluis.nl. Op deze wijze bent u verzekerd van inzicht in en optimalisatie van uw financiële huishouding!

Financiële planning bespreken, één gesprek per jaar (ter waarde van € 275,-).
De bespreking kan naar keuze plaatsvinden bij ons op kantoor dan wel bij u thuis.

Verzorgen jaarruimteberekening
Heeft u voldoende pensioen? Zo niet, dan kunnen wij voor u berekenen welk bedrag u jaarlijks (fiscaal aftrekbaar) kunt storten op een lijfrenterekening.

Priority Response Service
U krijgt altijd voorrang in de behandeling van uw vragen ten opzichte van onze klanten met een 4 sterren abonnement.

Betalingswijze

U kunt uw abonnement vooraf per jaar dan wel periodiek per maand middels automatische incasso voldoen. Bij betaling per maand betaalt u een opslag van 6% t.o.v. de jaarbetaling. Voorbeeld: Bij het 5 sterren abonnement betaalt u per jaar € 750,- of per maand € 750,- gedeeld door 12 plus 6%, zijnde € 66,25.

Bij het afsluiten van een hypotheek of andere financiële producten geldt dat u kunt kiezen of u ons wilt belonen volgens een vaste fee of op uurtarief. Naast deze beloningsmodellen is het mogelijk om voor schadeverzekeringen een beloning te kiezen op provisiebasis. Tarieven worden uiteraard op voorhand met u besproken zodat inzichtelijk wordt wat onze advisering kost.

Wanneer u geen gebruik wenst te maken van enige abonnementsvorm dan dienen wij u een uurtarief in rekening te brengen welke afhankelijk is van uw vraagstelling en de daarvoor in te schakelen junior dan wel senior adviseur. Deze tarieven treft u aan in ons dienstverleningsdocument die wij u indien gewenst kunnen mailen.

Tell a friend!

Indien u een vriend, familielid of bekende doorverwijst, krijgt deze persoon 50% korting op de abonnementskosten voor het eerste jaar!